Doğan, öğrencilerle birlikte pedal çevirdi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan, öğrencilerle birlikte pedal çevirdi

Doğan, öğrencilerle birlikte pedal çevirdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Eylül 2019 Çarşamba - 16:05Güncelleme: 25 Eylül 2019 Çarşamba - 16:05
Doğan, öğrencilerle birlikte pedal çevirdi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bisikletle ulaşımı özendirmek amacıyla öğrenciler ile birlikte pedal çevirdi.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyesi Merkezefendi Belediyesi tarafından, şehir içi ulaşımında bisiklet kullanımına dikkat çekmek, bisikletin etkin bir ulaşım aracı olduğu bilincini yaymak ve bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla “Haydi Çocuklar Bisikletle Okula” sloganıyla başlatılan çalışmaya destek verdi.

Bu kapsamda, düzenlenen etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da katıldı. Doğan, bir grup öğrenciyle Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu’na kadar pedal çevirdi.

Merkezefendi’nin her alanda farklı olması için çaba harcadıklarını söyleyen Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyesiyiz. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin ‘Haydi Çocuklar Bisikletle Okula" kampanyasına bizler de destek verdik. Öğrencilerimizle birlikte kasklarımızı takarak bisikletlerimize bindik. Merkezefendimiz sağlıktan spora, eğitimden kültüre her alanda etkin bir ilçe olacak. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecek” dedi.