Doğan: İstihdama dayalı projelerimizin startını veriyoruz – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan: İstihdama dayalı projelerimizin startını veriyoruz

Doğan: İstihdama dayalı projelerimizin startını veriyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Mayıs 2019 Salı - 12:26Güncelleme: 28 Mayıs 2019 Salı - 12:26
Doğan: İstihdama dayalı projelerimizin startını veriyoruz

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 31 Mart öncesi vermiş olduğu sözleri unutmadıklarını, bayramdan sonra istihdama dayalı projelerin startını vereceklerini söyledi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde iftar sofrası kuruldu. Programa katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, iftarını Mehmet Akif Ersoy, Alpaslan, Yenimahalle, İlbade ve Muratdede mahallelerinin sakinleri ile birlikte yaptı.

İftar yemeği sonrası programa katılan vatandaşlara seslenen Doğan, “31 Mart seçimleri öncesi vermiş olduğumuz sözleri unutmadık. Mahallemizin eksiklerini biliyoruz. Bayramdan sonra startı veriyoruz. Eksikleri tamamlayacağız. Sizlere müjdelerimiz var. Bu ekonomik krizde istihdama dayalı projelerimiz olacak. Özellikle genç işsiz nüfusumuz çok fazla. Bu anlamda istihdama dayalı projelerimizin startını vereceğiz. Burada aylardır bana destek olan kadın arkadaşlarım var, onlara çok teşekkür ediyorum. Kadınlar için öncelikle kreş merkezleri, etüt merkezleri, kurs merkezleri en baş projelerimiz arasında yer alacak, buna söz veriyorum. Biliyorsunuz çöp poşetleri dağıtımımız başladı. Yapısal projelerimizin yanında sosyal projelerimiz de olacak. Sizlerle buralarda açtığımız projelerde defalarca birlikte olacağız” dedi.