Büyükşehir belediye başkanlarından Doğan’a ziyaret – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Büyükşehir belediye başkanlarından Doğan’a ziyaret

Büyükşehir belediye başkanlarından Doğan’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Mayıs 2019 Perşembe - 15:30Güncelleme: 30 Mayıs 2019 Perşembe - 15:31
Büyükşehir belediye başkanlarından Doğan’a ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Kayalar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ı ziyaret etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Kayalar, Başkan Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Marım katıldı.

Ziyarette Böcek ve Kayalar, Denizli merkezde belediye başkanlığı yapan ilk kadın olan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı kutlayıp, çalışmalarında başarılar diledi. Bir süre görüşen başkanlar, ilçedeki çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Görüşme sonunda Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Kayalar’a gerçekleştirmiş oldukları nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek, hediyeler verdi.