Adalet Parkı’nda çirkin görüntü – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Adalet Parkı’nda çirkin görüntü

Adalet Parkı’nda çirkin görüntü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Temmuz 2017 Pazar - 13:12Güncelleme: 9 Temmuz 2017 Pazar - 13:12
Adalet Parkı’nda çirkin görüntü

Merkezefendi’nin Bahçelievler Mahallesi’ndeki Adalet Parkı’nda çirkinlik yaratan çöp görüntüleri, buraya hava almak için gelenlerin tepkisini çekiyor.

Adalet Parkı, kentteki en güzel alanlardan birisi. Bahçelievler ve Adalet mahallelerinde oturanlar başta olmak üzere çevredeki mahallelerde oturanların serinlemek ve dinlenmek geldikleri, çocukların tehlikeden uzak koşup oynayabildikleri bir alan burası.

Ancak, burada son dönemde çirkin görüntüler sıkça görülür oldu. Ağzına kadar dolan çöp konteynerlerı boşaltılmayı beklerken, bu atıklardan geri dönüşümü mümkün olanları alabilmek için karıştırınca çirkin görüntü daha da rahatsız edici boyutlara ulaşıyor.

Adalet Parkı’nda çirkin görüntü

Bu duruma tepki gösteren duyarlı bir vatandaş, çirkinliği fotoğraflayıp sosyal medyadan “Herkese günaydın. Konu dışı ama kusura bakmayın sormadan edemedim. Acaba bu grupta belediye çalışanları var mı? Bir sorum olacaktı. Adalet ve İncilipinar parkları neden çöplüğe dönmüş vaziyette? Bu rahatsız edici görüntüye daha ne kadar maruz kalacağız?” paylaşımın yaptı.

Adalet Parkı’nda çirkin görüntü