Bakkalın dikkati gasp şüphelilerini yakalattı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇAL
  8. /
  9. Bakkalın dikkati gasp şüphelilerini yakalattı

Bakkalın dikkati gasp şüphelilerini yakalattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Ocak 2018 Pazartesi - 12:09Güncelleme: 16 Ocak 2018 Salı - 20:06
Bakkalın dikkati gasp şüphelilerini yakalattı

Denizli’nin Çal İlçesi’nde, 75 yaşındaki Ümmü Coşdan’ın eve giren kişi tarafından feci şekilde dövülerek, bir altının gasp edilmesi olayında yeni gelişme. Mahalle bakkalı, şüpheli bir kişinin kendisinden alışveriş yaptığını söyledi, o kişi kamera kayıtlarında çıktı ve yaşlı kadın da teşhis edince jandarma düzenlediği operasyonla 2 kişiyi yakaladı.

Çal’ın Akkent Mahallesi’nde 10 Ocak’ta meydana gelen olayda, Ümmü Coşdan’ın evine gelen kişi, “oğlunun arkadaşıyım” diyerek su istemiş, yaşlı kadın mutfağa yöneldiğinde arkasında içeriye girerek biber gazı sıkıp feci şekilde dövdükten sonra boynundaki bir reşat altını alarak kaçmıştı.

Büyük tepki çeken bu olayla ilgili jandarma çok yönlü soruşturma yürütürken, mahalle bakkalından gelen haber şüphelilere ulaşılmasını sağladı. Bakkal, daha önce hiç görmediği ve tanımadığı bir kişinin kendisinden alışveriş yaptığını söyledi. Bunun üzerine kamera kayıtları incelendi ve Ümmü Coşdan’a bakkalın söz ettiği kişi gösterildi. Yaşlı kadın, kendisine saldıranın bu kişi olduğunu söylemesi üzerine jandarma, kayıtta yer alan kişiyle 2 arkadaşını yakaladı. Bu kişilerin daha önce benzeri suçlardan sabıkasının olduğu öne sürüldü.