Akcan: Çal Belediyespor proje takımı, destek bekliyoruz – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. ÇAL
  8. /
  9. Akcan: Çal Belediyespor proje takımı, destek...

Akcan: Çal Belediyespor proje takımı, destek bekliyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Kasım 2017 Pazartesi - 11:13Güncelleme: 27 Kasım 2017 Pazartesi - 11:13
Akcan: Çal Belediyespor proje takımı, destek bekliyoruz

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren ve 20 puanla lider Torbalıspor’un 3 puan gerisinde ikinci sırada bulunan Çal Belediyespor’un “proje takımı” olduğunu söyleyerek, destek istedi.

Bu sezon 3. lige yükselebilmek için şampiyonluğa kilitlendiklerini, ancak Denizli’deki Çallı işadamları ile esnafların desteğini yeterince alamadıklarını söyleyen Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Muhteşem taraftarımız ve dar olanaklarımızla Çal’ı 3.Lig’e çıkarmaya çalışıyoruz. Biz hedefe kilitlendik, ancak destek alamıyoruz” dedi.

Takıma destek için seferberlik başlattıklarını, Çallıların vereceği destekle daha güçlü hale gelmeyi hedeflediklerini ifade eden Akcan, “Futbol, sadece futbol değildir. Çal Belediyespor proje takımıdır. Bu proje, alt yapıya çocuklarımızı ve gençlerimizi kazandırıp, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, takımı 3. lige çıkarak Çal’ın sosyo-kültürel ve sportif hayatını zenginleştirmek üzerine geliştirildi. Sürekli göç veren Çal’da göçün önüne geçmek bile Tarım Kenti Projesi ve Çal Belediyespor ile mümkün. Çal Belediyespor’a destek vermek isteyenlerin Kulüp Başkanımız Adnan Tatar ile temasa geçmelerini istiyoruz” diye konuştu.