MHP’nin milletvekili aday adayları tanıtıldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. MHP
  6. /
  7. MHP’nin milletvekili aday adayları tanıtıldı

MHP’nin milletvekili aday adayları tanıtıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Mart 2023 Salı - 14:36Güncelleme: 28 Mart 2023 Salı - 14:36
MHP’nin milletvekili aday adayları tanıtıldı

MHP’nin Denizli milletvekili aday adayları, il binasında düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 14 Mayıs seçimlerinde hedeflerinin en az iki milletvekili olduğunu söyledi.

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, aday adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, siyasete sinerji sağlayan bir parti olduklarını, 14 Mayıs’ta da bunun sandıklara yansıyacağını ifade etti.

Millet İttifakı’nı “hesaplaşacağız, hesap soracağız, güçlendirilmiş parlamenter sistemi getireceğiz” sözleri nedeniyle eleştiren Yılmaz, Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin de bunun içeriğini ne olduğunu anlatamadığını, milletin de bilmediğini belirtti.

HDP’nin Millet İttifakı’na destek vermesini eleştiren ve bu partinin terör örgütü PKK’nın uzantısını olduğunu söyleyen Yılmaz, “14 Mayıs’ta yeni bir zafere daha imza atacağız. Kırgınlıkları, kızgınlıkları, geçmişi bir kenara bırakalım. Hep birlikte sandıklara gidelim. Ben Denizli’deki hedefimizi bugüne kadar bir milletvekili olarak söylüyordum. Bugünden itibaren hedefimizi iki olarak açıklıyorum. Denizli’yi mecliste en az iki milletvekiliyle temsil edeceğiz” dedi.

Yılmaz konuşmasının ardından MHP’den aday adayı olan 23 ismi tanıttı.