MHP Denizli İl Başkanı Yılmaz oldu – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. MHP
  6. /
  7. MHP Denizli İl Başkanı Yılmaz oldu

MHP Denizli İl Başkanı Yılmaz oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Aralık 2022 Pazartesi - 21:07Güncelleme: 5 Aralık 2022 Pazartesi - 21:09
MHP Denizli İl Başkanı Yılmaz oldu

MHP’de Yusuf Garip’in istifasının ardından Denizli İl Başkanlığına Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz atandı.

Denizli MHP’de milletvekili aday adaylığı için istifalar devam ediyor. MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş’tan sonra il başkanı Yusuf Garip de görevinden istifa etti.

Garip’in istifası ile boşalan il başkanlığına MYK ve Başkanlık Divanı tarafından Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz atandı. Atamanın ardından Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, şunları kaydetti:

“Genel Merkezimiz, Denizli MHP İl Başkanlığı görevini bugün şahsıma tevdi etmiştir. Öncelikle bu onurlu görevi şahsıma uygun gören Sayın Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli beyefendiye şükranlarımı sunuyorum.

Ülkemizin 2023'e doğru gittiği bu dönemde üstlendiğim sorumluluğun ne denli ağır ve büyük olduğunu biliyorum. Bu büyük sorumluluğun gereğini sadece tek başıma ya da il ve ilçe yönetimlerimizle değil, Denizlimizin dört bir yanında yaşayan tüm ülküdaş ve gönüldaşlarımızla, onların destek ve katkılarıyla hep birlikte yerine getireceğiz.

Bu vesileyle, üç hilalle gönül bağı olan tüm ülküdaşlarımızı beraber olmaya, hep birlikte çalışmaya çağırıyorum. MHP Denizli İl Teşkilatındaki görev dönemimizin ülkemiz, büyük milletimiz ve Denizlimiz için hayırlara vesile olmasını yürekten diliyorum. Ne mutlu Türküm diyene.”