MHP’li Yılmaz: Yeni bir Pamukkale hikayesi yazalım – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. MHP
  6. /
  7. MHP’li Yılmaz: Yeni bir Pamukkale hikayesi...

MHP’li Yılmaz: Yeni bir Pamukkale hikayesi yazalım

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Aralık 2018 Cuma - 19:10Güncelleme: 28 Aralık 2018 Cuma - 19:10
MHP’li Yılmaz: Yeni bir Pamukkale hikayesi yazalım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Mehmet Ali Yılmaz, turizm, tarih ve kültür kenti olmanın iktisadi kalkınmaya ivme katacağına inandığını belirterek, Pamukkale’ye yepyeni bir öykü yazmak için yola çıktığını, görev istediğini belirtti.

MHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ali Yılmaz, beyaz travertenleri, şifalı suları, tarihi dokusu ve kültürüyle vitrin olan Pamukkale’nin sanatın, edebiyatın ve kültürün ön planda olduğu bir turizm mantalitesiyle çok daha farlı konuma gelebileceğini söyledi.

“Dünyadaki kentlere baktığımızda, hemen meydanları dikkatimizi çekiyor.Tarih, yaşam ve huzuru orada bulmak mümkün. Aslında yerel yönetimlerin esas amacının mutlu insanlar,huzurlu kentler tesis etmek olduğunu düşünüyorum” diyen Yılmaz, şöyle konuştu:

“Hepimizin albümünde, travertenlerde çekilmiş bir fotoğraf, horoz heykeli fonlu bir fotoğraf bulmak mümkün. İşte bunun için kentte yepyeni bir hikaye yazabiliriz. Gelenekten geleceğe felsefesini belediyecilik hizmetlerinde tatbik etmek sureti ile icraatlar ortaya çıkarmak gerekiyor. İnsan odaklı siyaset anlayışının tarifinin bu olduğunu düşünüyorum. Sanatın ve edebiyatın, kültürün ön planda olduğu bir turizm mantalitesinden bahsediyorum. Kocaçukur’dan, Kırmızısu’dan, Cankurtaran’dan şehri kuş bakışı seyrederken resmetmekten, fotoğraflamaktan, orkestra eşliğinde sanattan bahsediyorum. Sanatın ruh verdiği, yaşamın her alanına dokunduğu daha huzurlu ve keyifli bir ilçe hayalini ifade ediyorum. Turizm,tarih ve kültür kenti olmanın iktisadi kalkınmamıza çok süratli bir ivme katacağına inanıyorum. Pamukkale’ye yepyeni bir öykü yazmak, bir şarkı bestelemek gereğinden söz ediyorum.”