MHP kadın ilçe başkanı görevde – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. MHP
  6. /
  7. MHP kadın ilçe başkanı görevde

MHP kadın ilçe başkanı görevde

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Aralık 2018 Çarşamba - 09:08Güncelleme: 5 Aralık 2018 Çarşamba - 13:39
MHP kadın ilçe başkanı görevde

MHP’de, Hamdi Taşdelen’in yerel seçimlerde meclis üyesi aday adaylığı için istifa etmesiyle boşalan Buldan İlçe Başkanlığına Yeşim Çankır atandı.

Dünya Kadın Hakları Günü ile kadınlara seçme ve seçilme hakkının tanınmasının 84’üncü yıldönümünde siyasetten anlamlı bir haber geldi. Bir kadın daha “siyasette varım” dedi ve yerel seçimler öncesinde Buldan’da MHP İlçe Başkanlığını üstlendi.

Yeşim Çankır’a görevlendirme yazısını Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ebru Leman Kalkan ve Kadın Kolları Başkanı Sema Meral ile birlikte veren MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, “Siyasette kadınların da aktif görev almaları çok önemli. MHP’de Denizlili MYK üyesi Gülay Özcan, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ebru Leman Kalkan, Acıpayam Belediye Başkan adayı Fatma Aksoy, Kadın Kolları Başkanı Sema Meral ve son olarak ta Buldan ilçe Başkanı Yeşim Çankır kadın siyasetçilerimiz. Kadının elinin değdiği yer güzelleşir, temizlenir. Bulunduğu ortamda saygı ve sevgi artar dedi.

MERKEZEFENDİ'DE YENİ BAŞKAN ALTINTAŞ OLDU

Öte yandan Yurdahan Özhan'ın belediye başkan aday adaylığı için istifa etmesiyle boşalan MHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına Avukat Mehmet Altıntaş atandı.