Denizlispor formalı MHP toplantısı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. MHP
  6. /
  7. Denizlispor formalı MHP toplantısı

Denizlispor formalı MHP toplantısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Kasım 2021 Pazar - 16:21Güncelleme: 28 Kasım 2021 Pazar - 16:26
Denizlispor formalı MHP toplantısı

MHP Genel Merkezinin başlattığı "Adım Adım 2023-İl İl Anadolu" toplantısı Denizli’de yapıldı. Toplantıya Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz da katılarak, katılımcılara Denizlispor forması verdi.

"Adım Adım 2023-İl İl Anadolu" toplantısı bir otelin salonunda yapıldı. Toplantıya, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Ziya Gökalp, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve STK temsilcileri katıldı.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, toplantıdaki konuşmasında, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’ye boyun eğdirmek için oyunlar oynandığını söyleyen Akçay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu siyasal kuşatmalar, döviz saldırıları, 10 büyükelçinin milli egemenliğimize yönelik hadsiz açıklamaları, ekonomik saldırılar ve yalan haberlerle yapılan algı operasyonları, terör örgütleriyle eş zamanlı ve aynı amaca yönelik söylemler, güçlenen Türkiye'ye boyun eğdirmek için yapılan operasyonlardır. Biz MHP olarak il il dolaşarak, Türkiye'nin büyük ilerleyişi karşısında milli bekamızı tehlikeye atmak isteyenleri, milli güvenliğimizi tehdit edenleri, içeriden ve dışarıdan her cepheden saldırıları milletimize anlatıyor, dikkat çekiyoruz. Gezi terörüyle başlatılan, 15 Temmuz'da hain FETÖ darbesine dönüştürülen, kuşatma ve ekonomik operasyonlarla devam eden bu saldırılar, Türkiye'yi durdurma ve küçültme planının bir parçasıdır, bağımsız Türkiye'ye diz çöktürme çabasıdır. Milli çıkarlarına sahip çıkan Türkiye'ye 'boyun eğ' diyorlar. Ancak buradan tekrar ifade ediyoruz ki hiç kimse boşuna heveslenmesin. Bu habis amaçları, kursaklarında kalacaktır. Çünkü onların karşısında büyük Türk milleti vardır, MHP vardır, Cumhur İttifakı vardır."

UZ’DAN DENİZLİSPOR FORMASI

Bu arada toplantıya katılan Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz, katılımcılara Denizlispor forması hediye etti.

DENİZLİ (İHA)