Aşk Uğruna ile müzik dünyasına adım attı – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. MÜZİK-TİYATRO-SİNEMA
  6. /
  7. Aşk Uğruna ile müzik dünyasına adım...

Aşk Uğruna ile müzik dünyasına adım attı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Eylül 2018 Salı - 14:09Güncelleme: 18 Eylül 2018 Salı - 14:09
Aşk Uğruna ile müzik dünyasına adım attı

Doğuş Müzik Yapımcılık, genç bir ismi daha müzik dünyasına kazandırdı. Sanatçı Yakup Ağırdaş, "Aşk Uğruna" isimli albümüyle müzik dünyasına "merhaba" dedi.

Sanatçı Yakup Ağırdaş'ın 'Aşk Uğruna' adlı albümünün tanıtımı Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Doğuş Müzik Yapımcılık sahibi İskender Doğan, ''Kar amacı gütmeden genç sanatçıları müzik dünyasına kazandırmaya devam ediyoruz. Denizli'de yerel sanatçılara daha fazla önem ve destek verilmeli'' dedi.

Albüm hazırlamanın maliyetinin yüksek olduğuna dikkat çeken Doğan, "Biz bu yüksek piyasada sanatçı arkadaşlarımıza maliyetine albüm hazırlıyoruz. Tüm Ege Bölgesi'nde sanatçılarımıza albüm yapıyoruz. Bizim daha önce çalıştığımız arkadaşlar bugün TRT'de, Flash TV'de yer alıyor. Doğuş Müzik Yapımcılık Denizli'de genç yetenekleri bulma adına büyük şans. Yakında diziler ve film sektöründe de yer alacağız'' diye konuştu.

Sanatçı Yakup Ağırdaş ise, albümün yapımında emeği geçen Doğuş Müzik Yapımcılık ve İskender Doğan'a, Genel Yayın Yönetmeni Erol Çitçi, İmaj Maker Pınar Yurtseven, aranjör Onur Tülü'ye teşekkür etti.

Genç sanatçı Ağırdaş'ın albümünde 11 şarkı bulunuyor. Bu şarkılar Aşk Uğruna, Çekim Yasası, Hatırla Bir Tebessüm Var, Aşkı Şimdi Yaşa Kalbimde Yaradan Var, Özüne Dön, İnan, Niyet, Gülen Gözleriyle Aşka, Aşkım Özledim Seni Ben, Aşk Var, Uyan.