DOSTEK Koleji’nde 253 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı – D20Haber
23.06.2024, Pazar
25 °C / 42 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. DOSTEK Koleji’nde 253 öğrenci mezuniyet sevinci...

DOSTEK Koleji’nde 253 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Haziran 2024 Perşembe - 17:52Güncelleme: 13 Haziran 2024 Perşembe - 17:52
DOSTEK Koleji’nde 253 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji’nde (DOSTEK) gerçekleştirilen törenle 253 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

DOSTEK Koleji’nde 2023-2024 eğitim- öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla keşkek günü ve mezuiyet töreni düzenlendi. Törene Honaz Kaymakamı Serkan Kaya, Honaz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Turan, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanvekili Derya Baltalı, Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yaymanoğlu, Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, bölgede faaliyet gösteren sanayiciler, DOSTEK Koleji Müdürü Saadettin Dumlu, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

DOSTEK Koleji bando takımının gösterisi, keşkek ve lokma ikramı ile başlayan törende DOSTEK Koleji Halk Oyunları Ekibi yaptığı zeybek gösterisi ile beğeni topladı. SaSaygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını DOSTEK Koleji Müdürü Dumlu yaptı.

Dumlu, mezun olan gençlere üniversite ve iş hayatlarında başarılar dilerken, dürüstlük, saygı ve çalışmaktan hiç vazgeçmemelerini öğütledi.

Açılış konuşmasının ardından DOSTEK Koleji’ne destek veren sanayicilere, kurum ve kuruluş temsilcilerine protokol üyelerince plaket takdim edildi.

Haberin DevamıReklam




Mezun olacak öğrencilerin kendilerinden sonra eğitime devam edecek olan öğrenci arkadaşlarına bayrak ve flama devir tesliminde katılımcılar gençleri dakikalarca alkışladı.

Okulu birincilikle bitiren Anadolu Meslek Programı (AMP) 12. sınıf öğrencisi Halil Köse ve Anadolu Teknik Programı (ATP) 12. sınıf öğrencisi Tayyibe Tuğba Kahraman’a hediyelerini Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derya Baltalı, Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yaymanoğlu verdi.

Okul birincileri de DOSTEK Koleji Müdürü Dumlu’ya plaket takdim ederek, yaş kütüğüne isimlerini çaktı.

DOSTEK Koleji’nin bu seneki mezunları tek tek sahneye çağrılıp mezuniyet belgelerini alırken, öğrencilerin işletmelerdeki usta öğreticilerine de plaketleri takdim edildi. 253 öğrencinin sahneye çıkmasının ardından nefesler tutuldu ve mezun gençler aynı anda keplerini gökyüzüne fırlattı.

Mezuniyet töreni müzik gösterisi ve eğlence ile sona erdi.