Denizli OSB Masa Tenisi Turnuvası’nda gruplar belli oldu – D20Haber
17.06.2024, Pazartesi
24 °C / 41 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB Masa Tenisi Turnuvası’nda gruplar...

Denizli OSB Masa Tenisi Turnuvası’nda gruplar belli oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mayıs 2024 Pazartesi - 15:54Güncelleme: 27 Mayıs 2024 Pazartesi - 15:54
Denizli OSB Masa Tenisi Turnuvası’nda gruplar belli oldu

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenecek Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası’nda kura çekimi gerçekleştirildi.

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile bölgede yer alan firmalara yönelik düzenlediği Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası’nın bu yıl 5.’si gerçekleştirilecek.

 

20 firmadan 30 takım ve 138 sporcu katılacağı turnuva, DOSTEK Koleji Kapalı Spor Salonu’nda 27 Mayıs (bugün) oynanacak olan maçlarla başlayacak ve 7 Haziran yapılacak final karşılaşmalarının ardından tamamlanacak.

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, ITTF Uluslararası Hakem Musa Güler ve takım yöneticilerinin katıldığı toplantıda, turnuvada mücadele edecek takımların grupları kura çekimiyle belirlendi.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen turnuvada derece yapan Deniz İplik, Bahar Tekstil ve Akürün- A takımları bu yıl seri başı olarak listede yerini aldı. Çekilen kuralara göre gruplar şu şekilde:

Haberin DevamıReklam




“MASA TENİSİ TURNUVAMIZI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Turnuva hakkında bilgiler veren Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, şunları söyledi:

“Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğümüzce her yıl geleneksel olarak yapılan amatör spor etkinlikleri kapsamında, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlediğimiz Masa Tenisi Turnuvamızı çok önemsiyoruz. Bölgemizde bulunan firmalarda çalışanların birbiriyle tanışmalarını, kaynaşmalarını sağlamak ve aralarındaki dayanışmayı arttırmak, iş kazalarını önlemek, çalışanlarımızın motivasyonlarını arttırmak amacıyla düzenlenen masa tenisi turnuvamızda her yıl takımlarımızın ve sporcularımızın spora dair isteği ve heyecanı katlanarak artıyor. Centilmenlik içerisinde, rekabetin ve heyecanın yüksek olduğu bir turnuva yaşanması dileğimle bütün takımlarımıza, sporcularımıza ve firmalarımıza başarılar dilerim.”