Denizli OSB Masa Tenisi Turnuvası’nda şampiyon Bahar Tekstil oldu – D20Haber
23.06.2024, Pazar
25 °C / 42 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EKONOMİ
  4. /
  5. Denizli OSB
  6. /
  7. Denizli OSB Masa Tenisi Turnuvası’nda şampiyon...

Denizli OSB Masa Tenisi Turnuvası’nda şampiyon Bahar Tekstil oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Haziran 2024 Çarşamba - 14:39Güncelleme: 12 Haziran 2024 Çarşamba - 14:41
Denizli OSB Masa Tenisi Turnuvası’nda şampiyon Bahar Tekstil oldu

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Finalde Akürün Tekstil A Takımı’nı yenen Bahar tekstil, şampiyonluk kürsüsüne çıkan takım oldu.

Denizli OSB’deki firmalarda çalışanları iş stresinden uzaklaştırmak ve firmalar arası iletişimi artırmak amacıyla düzenlenen masa tenisi turnuvası, final karşılaşmasıyla sona erdi. Bu yıl beşincisi düzenlenen turnuvada final karşılaşması Bahar Tekstil ile Akürün Tekstil A Takımı arasında oynandı.

 

Final karşılaşmasını Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Masa Tenisi İl Temsilcisi Erkan Doğan, Denizli OSB Bölge Müdürü Spor Komitesi Başkanı Ahmet Taş, firma çalışanları izledi.

Final maçınra Akarün Tekstil’i 3-0 yenen Bahar tekstil, turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvayı Akürün Tekstil ikinci, Veritas Tekstil üçüncü, Denizli OSB A Takımı dördüncü olarak tamamladı.

Dereceye giren takımlara madalya ve kupaları, düzenlenen törenle verildi.

Denizli OSB Müdürü Ahmet Taş, katkılarından dolayı Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, Masa Tenisi İl Temsilcisi Erkan Doğan, Masa Tenisi Federasyonu Uluslararası Hakemi Musa Güner ve turnuvada yer alan hakemlere hediyelerini verdi.

Turnuvanın en centilmen takımı Sarıoğlu Tekstil olurken, turnuvanın en centilmen kadın sporcusu ödülünü Chakra Mağazacılık takımından İrem Çiftçi aldı. En centilmen erkek sporcu ise Nesa Tekstil takımından Hakan Tur oldu.

Haberin DevamıReklam




Turnuvada klasman grubunda ise birinciliği Akürün Tekstil B Takımı, ikinciliği Denizli OSB B Takımı, üçüncülüğü Charka Mağacılık, dördüncülüğü Tan Tekstil B takımı elde etti.

Denizli OSB, Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Denizli Masa Tenisi İl Temsilciliği iş birliği ile düzenlenen turnuvada, 30 takım ve 138 sporcu mücadele etti.

TAŞ: BÖLGEMİZE SPOR SALONU KAZANDIRACAĞIZ

OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, turnuvanın firmalarda çalışanların birbiriyle tanışmalarını, kaynaşmalarını sağlamak ve aralarındaki dayanışmayı arttırmak amacıyla düzenlendiğini, maçların tatlı bir rekabet ortamında, centilmenlik içerisinde tamamlandığını söyledi.

Denizli OSB’de spor faaliyetleri yapılmasını önemsediklerini vurgulayan Taş, “Bu kapsamda önümüzdeki süreçte bölgemize seyircilerimizin yoğun bir şekilde katılım sağlayabileceği, firmalarımızla birlikte spor etkinliklerini arttırarak faklı branşlarda turnuvalar düzenleyebileceğimiz bir spor salonu kazandıracağız. Bu kapsamda çalışmalarımız sürüyor” dedi.