PEV Okulları’nda Pentalitha Matematik Oyunları Programı uygulanacak – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. ÖZEL OKULLAR
  6. /
  7. PEV Okulları’nda Pentalitha Matematik Oyunları Programı...

PEV Okulları’nda Pentalitha Matematik Oyunları Programı uygulanacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Şubat 2019 Salı - 12:12Güncelleme: 19 Şubat 2019 Salı - 12:12
PEV Okulları’nda Pentalitha Matematik Oyunları Programı uygulanacak

Özel PEV Okulları, öğrenci merkezli ve keşif odaklı öğrenme uygulamaları kapsamında, “Pentalitha Matematik Oyunları Programı” uygulayacak

Özel PEV Okulları, alanında uzman akademisyenler tarafından geliştirilmiş birbirinden farklı ve yaratıcı düşünmeyi destekleyen matematik oyunlarını öğrencileri ile buluşturmak için çalışmalara başladı. Öğrencilerin en iyi oyunla öğrendiği bilinciyle yola çıkan Özel PEV Okulları öğretmenleri, bu amaçla Pentalitha ekibiyle işbirliği yaparak, keyifli bir eğitim sürecine adım attı.

Çalışmaların ilk adımında, “Pentalitha Matematik Oyunları Programı”nı uygulayacak PEV Okulları ilkokul sınıf öğretmenleri ile ortaokul matematik öğretmenlerine eğitim verildi. Öğretmenlere Pentalitha ekibi tarafından matematik ve güncel eğitim yöntemleri hakkında bilgi verildi.

Pentalitha Matematik Oyunları Ekibi ile çalışan ilk eğitim kurumu olduklarını bildiren Genel Müdür Pınar Kaya, alanında uzman akademisyenler tarafından geliştirilen oyunların öğrencilere yeni bir matematik anlayışı benimseteceğini ve öğrencilerin öğrenme sürecinde daha aktif olacaklarını belirtti.