Oğuz: Motorlu taşıtlar sürücü kurslarında kalite standardını yakaladık – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. Oğuz: Motorlu taşıtlar sürücü kurslarında kalite...

Oğuz: Motorlu taşıtlar sürücü kurslarında kalite standardını yakaladık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mart 2019 Pazar - 10:45Güncelleme: 24 Mart 2019 Pazar - 10:45
Oğuz: Motorlu taşıtlar sürücü kurslarında kalite standardını yakaladık

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, özel motorlu taşıtlar sürücü kurslarında kalite standardının yakalandığını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, il merkezi ve ilçelerde faaliyetlerini sürdüren özel motorlu taşıtlar sürücü kurslarının müdürleri ile bir toplantı yaptı. Toplumda trafik bilinci ve kültürünün oluşmasındaki ilk basamağın özel sürücü kursları olduğunu ifade eden Oğuz, “İlimizde bu konuda belli bir kaliteyi yakaladık. Milli Eğitim Bakanlığı’nın geçtiğimiz yıllarda sürücü belgesi teorik ve uygulama sınavlarında yapmış olduğu köklü değişikleri en iyi uygulayan il olma unvanımız devam ediyor. Bundaki en önemli katkılardan biri de sizlerin vermiş olduğu eğitim standartlarından kaynaklanmaktadır. Ücretler konusunda da her yıl komisyonlarımız toplanarak standart bir fiyat politikası sürdürüyor. Vatandaşlarımızın sürücü belgesi alma yolundaki ilk basamak olan kurumlarınızda sürücü olmanın gereklerini en iyi şekilde aşılayınız” dedi.

Oğuz, 2023 Eğitim Vizyonu çalışmalarına devam ettiklerini, vizyon belgesinin tüm resmi ve özel kurumlarımızı kapsadığını, mesleki eğitimde nitelikli eleman konusunda sivil toplum kuruluşları ve odalarla ortak protokoller yaptıklarını sözlerine ekledi.