PAÜ’den ücretsiz bez çanta dağıtımı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. PAÜ’den ücretsiz bez çanta dağıtımı

PAÜ’den ücretsiz bez çanta dağıtımı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ocak 2019 Pazartesi - 18:02Güncelleme: 28 Ocak 2019 Pazartesi - 18:02
PAÜ’den ücretsiz bez çanta dağıtımı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), hastaneye gelen vatandaşlara ve üniversite çalışanlarına ücretsiz bez çanta dağıttı.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Prof. Dr. Osman Çiftçi, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ve PAÜ Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesi Müdürü Doç. Dr. İlyas Çelik ile birlikte, naylon poşet yerine bez çanta kullanımını teşvik amacıyla hastanenin kantin bölümünde bulunan vatandaşlara bez çanta dağıtımı gerçekleştirdi.

Bez çantalardan PAÜ Yönetim Kurulu ve Senato üyeleri ile üniversite personeline de veren Prof. Dr. Bağı, “Üniversitemizde yapılan fiziki ve teknik iyileştirme çalışmalarımızın yanında bu tür sosyal sorumluluk ve farkındalık projelerine her zaman destek vermekteyiz. Bugün bu sosyal sorumluluk projelerimizden birini daha hayata geçirmenin mutluluğu ve memnuniyeti içerisindeyiz. Hem çevre kirliliğinin önüne geçmek hem de tekstil artıklarını değerlendirmek ve doğa dostu bez çanta kullanımına yönelik farkındalığı artırmak amacıyla başlattığımız bu projemize katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Çeşitli renklerde hazırlanan ve üzerinde “Gelecek Nesillere Yaşanabilir Bir Dünya Bırakalım” sloganı bulunan bez çantalar ücretsiz olarak PAÜ Kınıklı Merkez Yerleşkesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesi Müdürlüğü bünyesindeki tüm fakülte kantinlerinden temin edilebilecek.