PAÜ, 146 personel alacak – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. PAÜ, 146 personel alacak

PAÜ, 146 personel alacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Haziran 2020 Pazartesi - 10:11Güncelleme: 15 Haziran 2020 Pazartesi - 11:25
PAÜ, 146 personel alacak

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünde (üniversite hastanelerinde) çalıştırılmak üzere, işçi kadrosuna 146 personel alınacak.

PAÜ, Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü kadrosunda sürekli işçi kadrosunda görevlendirmek üzere personel alımı ilanı verdi. Başvurular, İŞKUR Denizli İl Müdürlüğüne yapılacak. İşe alınacak personel ise noter huzurunda yapılacak kurayla belirlenecek. Başvuru yapacak adayların 18 yaşından küçük, 40 yaşından büyük olmamaları gerekiyor.

HASTA BAKIM VE TEMİZLİĞİ KADROSUNA 71 PERSONEL

En fazla personel hasta bakım ve temizliği kadrosuna alınacak. 71 personelin alınacağı bu kadro için başvuru yapacaklarda, ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak şartı aranıyor.

KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİKÇİLER İÇİN KOŞULLAR

Koruma ve güvenlik hizmetlerine kadın ve erkek personel alınacak. Kadın personel için açılan 14 kadroya alınacakların 7’sinde lise ve dengi okul, 7’sinde meslek yüksekokullarının özel güvenlik ve koruma programından mezun olmak, özel güvenlik görevlisi kimlik kartı (silahlı/silahsız) sahibi olmak gerekiyor.

Koruma ve güvenlik hizmetlerinde görevlendirilecek 36 erkek personel için lise ve dengi okul mezuniyet, 15 erkek personel için meslek yüksekokullarının özel güvenlik ve koruma programından mezuniyet, özel güvenlik görevlisi kimlik kartı (silahlı/silahsız) sahibi olmak şartı bulunuyor.

TEMİZLİK HİZMETLERİ

Temizlik hizmetlerine de 10 personel alınacak. Başvuru sahiplerinin en az ilköğretim, en çok ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmaları gerekiyor.

KURA ÇEKİM TARİHİ

Söz konusu kadrolar için kura çekimi noter huzurunda 29 Haziran Pazartesi günü saat 14:00 de Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi Tripolis İnteraktif Salonu’nda yapılacak. Coronavirüs (COVİD-19) önlemleri nedeniyle başvuruda bulunanlar kura çekimine katılamayacak. Ancak kura çekimi PAÜ’nün web sayfasından (http://www.pau.edu.tr/) canlı olarak yayınlanacak.