Denizli Çözüm Koleji, anaokulu ve ilkokul bölümlerine öğrenci alacak – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. EĞİTİM
  6. /
  7. Denizli Çözüm Koleji, anaokulu ve ilkokul...

Denizli Çözüm Koleji, anaokulu ve ilkokul bölümlerine öğrenci alacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Mayıs 2021 Çarşamba - 12:57Güncelleme: 26 Mayıs 2021 Çarşamba - 13:11
Denizli Çözüm Koleji, anaokulu ve ilkokul bölümlerine öğrenci alacak

Denizli’de faaliyet gösteren özel eğitim-öğretim kurumlarından Çözüm Koleji, kriz ortamında aldığı cesur kararla ortaokul ve lise bölümlerine, anaokulu ve ilkokul temel eğitim kademelerini de ekledi.

Denizli’de faaliyet gösteren özel eğitim-öğretim kurumlarından Çözüm Koleji, kriz ortamında aldığı cesur kararla ortaokul ve lise bölümlerine, anaokulu ve ilkokul temel eğitim kademelerini de ekledi.

Denizli Çözüm Koleji kurucu ortakları İsmail Kıyak, Gökhan Aydın ve Kadriye Kıyak, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen basın toplantısıyla, eğitim kurumunun faaliyetleri ve yeni döneme ilişkin bilgileri paylaştı.

Denizli Çözüm Kolejinin çeyrek asırlık eğitim-öğretim tecrübesi ve birikimine sahip olduğunun altını çizerek, yenilikçi eğitim anlayışı doğrultusunda ilerleyen, ideal eğitim alt yapısına sahip, teknolojik ve fiziki tüm ihtiyaçlara cevap veren kampüs yapısıyla gelecek nesiller yetiştirdiğini söyledi.

Çözüm Koleji olarak Kıyak, rekabetçi ve dinamik yönetim anlayışı ve profesyonel kadrolarıyla çözüm olma arzu ve idealiyle hareket ettiklerini söyleyen Kıyak, “Amacımız gece gündüz demeden çalışmak, ufukları, idealleri, muasır medeniyet kurma hayalleri olan toplumlar oluşturmak, topluma önderlik yapabilecek insanlar yetiştirmektir” dedi.

“ANAOKULU VE İLKOKULUMUZU DA AÇTIK”

Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak hizmet veren Çözüm Kolejinin, 2021-2022 eğitim-öğretim yılından itibaren anaokulu ve ilkokulu bölümlerini de katarak eğitimin hizmetinde olacaklarını kaydeden Kıyak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çözüm Koleji olarak erken çocukluk eğitiminin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bizce okul öncesi, çocuğun hayata dokunmaya başladığı çok önemli bir dönemdir. Uygulayacağımız Çözüm EÇE (Erken Çocukluk Eğitimi) Programı, çocukların bilişsel, sosyal-duygusal, dil, psikomotor, özbakım alanlarının desteklenmesine yönelik geliştirdiği bütüncül sistemle, öğrenmeye uygun etkin öğretim ortamları sunar. Hayatlarına dokunduğumuz 36-60 ay grubundaki çocuklarımızın ilgi, ihtiyaç, gelişim ve öğrenme özelliklerini dikkate alıp, verdiğimiz eğitimin somut öğeli bir içeriğe sahip olmasına çok önem veriyoruz. Öğrenmenin eğlenceli hale getirilmesini temel alan bu yaklaşımla kaliteli bir eğitim ortamı hazırladık. Uzman eğitimci kadromuzla birlikte, hijyen ve güvenliği esas alan, her türlü eğitsel yayıncıları, eğitici öğretici oyuncakları ve özenle tasarlanmış anaokulu derslikleri ve atölyeleriyle, geleceğimiz olan çocuklarımıza eğitim ışığı sunuyoruz.”

“İLKOKULUMUZ GÜÇLÜ BİR TEMEL SUNACAK”

Önümüzdeki eğitim-öğretim yılından itibaren hizmete alacakları Denizli Çözüm Koleji İlkokulu ile ilgili de bilgiler paylaşan Kıyak, “İlkokulda öğrenciler, okumayı öğrenirken aslında hayatı da okumaya başlar. Zamanla anlayıp yorumlayacakları birçok bilgi edinirler. Çözüm Koleji olarak ilkokul eğitiminin, iyi bir gelecek için güçlü bir temel olduğuna inanıyoruz. Çocuklarımızın iyi bir insan olmaları için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazanmalarını sağlamak, aynı zamanda onların milli ahlaki değerlerimize uygun yetiştirmek gayesiyle ilkokulda, sağlam ve güçlü bir eğitim sunuyoruz. Öğrencilerimize uyguladığımız takviye programlarla, gereken hazır bulunuşluk seviyesine ulaşmalarını sağlayarak onları bir üst öğrenime hazırlıyoruz. Biz eğitimi; öğrencilerimize her anlamda başarıyı yakalatmanın yanı sır, onlara bir medeniyet perspektifi kazandırma işi olarak görüyoruz. Böylece medeniyetimizin yeniden inşasına katkı yapacak büyük insanlar yetiştirmek de mümkün olacaktır’’ dedi.