Denizli e-Sınav Merkezinde ilk sınav yapıldı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. EĞİTİM
  4. /
  5. Denizli e-Sınav Merkezinde ilk sınav yapıldı

Denizli e-Sınav Merkezinde ilk sınav yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Haziran 2020 Salı - 17:50Güncelleme: 2 Haziran 2020 Salı - 17:50
Denizli e-Sınav Merkezinde ilk sınav yapıldı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hacı Ayşe Yıldız Ölçme ve Değerlendirme Merkezi hizmet vermeye başladı. E- sınav merkezinde yapılan ilk sınava katılanlar, sürücü adayları oldu.

Hacı Ayşe Yıldız Ölçme ve Değerlendirme Merkezinin tamamlanmasıyla, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Saltak Caddesi’ndeki hizmet binasında yer alan e-sınav salonları, Gerzele Mahallesindeki yeni hizmet binasına taşındı.

Pandemi sürecinde Milli Eğitim Bakanlığınca eğitim-öğretim faaliyetleri ile merkezi sınavlarında da geçici süre durdurulması sonrası ilk e-sınav, özel motorlu taşıt sürücü kursiyerlerine yönelik olarak  yapıldı.

Yeni binanın güzel hizmetlere vesile olmasını dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Ölçme ve Değerlendirme Merkezimizde ekip arkadaşlarımızla birlikte bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Bu hazırlıkları ve çalışmaları gerçekleştiren bilgi işlem ve ölçme değerlendirme da görev yapan arkadaşlarımın ve bu binanın yapımında bugüne kadar hizmette bulunan hizmetlisinden en üst düzey yöneticisine kadar her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Binamız dilerim ki bundan sonraki süreçte güzel hizmetlere vesile olur” dedi.