Özbaş, herkese elini uzatıyor – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş, herkese elini uzatıyor

Özbaş, herkese elini uzatıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Şubat 2024 Cumartesi - 18:42Güncelleme: 17 Şubat 2024 Cumartesi - 18:42
Özbaş, herkese elini uzatıyor

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilçe halkıyla birebir temas kurarken, karşılaştığı ve selamlaştığı herkese küçük büyük demen elini uzatıyor. Bu samimi yaklaşım da vatandaşlarda karşılık buluyor.

Hafta sonundaki programlarını vatandaşa endeksli oluşturan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, bazen açılışlara katılıyor, bazen düğün, nişan ve benzeri etkinliklerde ilçe halkıyla bir araya geliyor.

 

Bu programlardan arta kalan zamanlarda ise mahalle ziyaretlerinde bulunan Özbaş, her yaştan ilçe halkıyla selamlaşıyor, onlara elini uzatıp isteklerini, önerilerini dinliyor, yeni dönem için desteklerini beklediğini iletiyor.

ÇOCUKLARIN BAŞKAN AMCASI

Özbaş’ın ziyaret duraklarından birisi de Sarayköy Belediyesi Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu oldu. Tesisten yararlanan vatandaşlar, Özbaş’a spor kompleksinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Gülümseten diyaloglar kurduğu çocukların memnuniyetinden mutluluk duyan Özbaş, “Başkan Amca” diyen çocuklara sportif faaliyetlere katılmalarını, bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

ESNAFI DA DİNLEDİ

Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnafı ziyaret eden Özbaş, bir vatandaşın alışverişinde pazarlığa katıldı. Girdiği lokantada ise telefon ile gelen siparişi aldı. Esprili ve samimi yaklaşımları tebessüm ettiren Özbaş, isteklerini sorduğu vatandaşlara “her zaman yanınızdayız” mesajını verdi.