Belediyede istihdam ofisi açıldı – D20Haber
16.06.2024, Pazar
20 °C / 39 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Belediyede istihdam ofisi açıldı

Belediyede istihdam ofisi açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Mayıs 2024 Çarşamba - 15:18Güncelleme: 22 Mayıs 2024 Çarşamba - 15:18
Belediyede istihdam ofisi açıldı

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde, istihdam ofisi açıldı. Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya, ofis aracılığıyla iş arayanlar ile işverenleri buluşturacaklarını belirtti.

Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya, seçim döneminde verdiği sözlerinden biri olan istihdam ofisi projesini hayata geçirdi.

Sarayköy Belediyesi hizmet binasında oluşturulan istihdam ofisinde özel sektör ile iş arayanlar arasında köprü kurulacak. İş arayanların elverişli oldukları işlere yerleştirilmesine, işverenin de istediği iş becerisine sahip personel bulmasına büyük kolaylık sağlanacak.

İlçede iş bulma sorunu yaşayan vatandaşların sayılarının azalması hedeflenen proje ile birbirinden farklı yüzlerce iş sektörü tek bir yerde toplanacak; iş arayan vatandaşlar ile işverenkısa sürede buluşacak.

KONYA: KEŞFEDİLMEYİ BEKLEYEN GENÇLERİMİZ VAR

Haberin DevamıReklam




Vaadlerinden olan projeyi hayata geçirmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Konya, “Vatandaşlarımızın yaşamlarına, ev ekonomilerine, geleceklerine yatırım olacak projeler seçmeye gayret gösterdik. Bu projelerimizden birisi de İstihdam Ofisimizdi. Eğitimlerini tamamlamış, el becerisi çok iyi olup hala keşfedilmeyi bekleyen çok fazla gencimiz var. Onların hayal ettikleri ve becerilerine uygun iş dünyası ile buluşturmak istiyoruz. Ayrıca iş arayan vatandaşlarımızın da kendilerine uygun iş alanlarını bulma noktasında destek olmak istiyoruz” dedi.

İşsizlik sorununa çözüm üretmek istediklerini belirten Konya, “Ülkemizin en büyük sorunu işsizlik, geçim derdi ve hayat pahalılığı. Her gün onlarca vatandaşımız iş aramak için araştırma yapıyor ancak bulmakta zorluk çekiyor. Sarayköy Belediyesi hizmet binamız içerisinde oluşturduğumuz İstihdam Ofisimizde vatandaşlarımızın niteliklerine göre değerlendirilip çözüm üretilmesi için bu alanda görevli personellerimiz ile çalışmalarımıza başladık. İş arayan vatandaşlarımız olduğu kadar personel arayışında olan işverenlerimizi de İstihdam Ofisimize bekliyoruz. İlçemize, hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.