Özbaş için 2 bin araçlık konvoy – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş için 2 bin araçlık konvoy

Özbaş için 2 bin araçlık konvoy

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Mart 2024 Cumartesi - 08:54Güncelleme: 30 Mart 2024 Cumartesi - 16:50
Özbaş için 2 bin araçlık konvoy

Sarayköy Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş’ın seçim çalışmaları kapsamında 2 bin dolayında aracın katılımıyla konvoy düzenlendi.

Otomobilden minibüse, traktörden kamyonete 2 bin dolayında araçtan oluşan seçim konvoyu, ilçenin ana caddelerinden geçerek ilçeyi bir ucundan diğer ucuna turladı.

Saatlerce süren konvoy turunda seçim otobüsünün ön tarafında eşi Esin Özbaş ile birlikte yer alan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçe halkını selamladı.

AK Parti Sarayköy Seçim Koordinasyon Merkezi önünde sona eren konvoy turunun ardından açıklama yapan Özbaş, vatandaşların ilgi ve desteğine teşekkür etti.

İlçe halkının destek ve oylarıyla Sarayköy’e 31 Mart’tan sonra da hizmeti sürdüreceklerini söyleyen Özbaş, “ Ne güzelsin Sarayköy. İki bin aracımızın yer aldığı ve binlerce vatandaşımızın katıldığı konvoyumuzu gerçekleştirdik. Allah hepinizden razı olsun. Çok teşekkür ederim. İnşallah 31 Mart akşamı aynı heyecanı ve gururu hep birlikte yaşayacağız. Bu heyecan, bu azim, bu gayret hakikaten bir 5 yıl daha Sarayköy’ün geleceğini inşa edecek azim gayret ve heyecandır. Bu birlik ve beraberlikle Sarayköy çok şey kazandı. İnşallah aynı güç ve beraberlikle yine çok şeyler kazanacağız, tarih yazacağız. Eser ve hizmet siyasetimize devam edeceğiz” dedi.