Sarayköy’ün Zeybekleri fırtına gibi esti – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköy’ün Zeybekleri fırtına gibi esti

Sarayköy’ün Zeybekleri fırtına gibi esti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Mayıs 2017 Çarşamba - 18:16Güncelleme: 10 Mayıs 2017 Çarşamba - 18:16
Sarayköy’ün Zeybekleri fırtına gibi esti

Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Bodrum’da düzenlenen grup finali yarışmasından 4 dalda da birincilik alarak evine döndü.

Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Bodrum’da düzenlenen grup finali yarışmasında 4 dalda elde ettiği başarı ile adından söz ettirdi. Sarayköy ekibi, 36 takımın yarıştığı grup finalinde, yıldızlı düzenlemeli dal, gençler düzenlemesiz dal, gençler düzenlemeli dal ve büyükler düzenlemesiz dalda birinci oldu.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret eden Sarayköy Spor Kulübü Başkanı Mustafa Aktaş, kulüp yöneticisi Tevfik Korkut, halk oyunları çalıştırıcısı Ömür Günay ve Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibini başarılarından dolayı kutlayan Özbaş, “Örf, adet ve kültürümüzün bir parçası olan halk oyunları sizlerin sayesinde canlanmaya devam ediyor. Böyle güzel kültürlerimizi gelecek nesillere aktarmak da ayrı bir güzel. Sizler hiçbir bedel gözetmeksizin bu kültürümüzü ayakta tutmaya devam ediyorsunuz. Sarayköy’ümüzün ismini böylesi güzel bir alanda tanıttığınız için ben sizlere çok teşekkür ederim” dedi.