Sarayköyspor, İncirliova Belediyespor’u farklı yendi: 4-0 – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköyspor, İncirliova Belediyespor’u farklı yendi: 4-0

Sarayköyspor, İncirliova Belediyespor’u farklı yendi: 4-0

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Aralık 2023 Pazartesi - 10:46Güncelleme: 11 Aralık 2023 Pazartesi - 10:46
Sarayköyspor, İncirliova Belediyespor’u farklı yendi: 4-0

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Denizli ekibi Sarayköyspor, sahasında İncirliova Belediyespor'u farklı yendi: 4-0

Ligin 9’uncu haftasında Sarayköyspor ile İncirliova Belediyespor, Sarayköy İlçe Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da taraftarların arasında izledi.

Kırmızı siyahlılar, 10'uncu dakikada Hasan Can Yalçıntekin'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Aydın ekibine karşı üstünlüğünü maç boyunca sürdüren Sarayköyspor, Ertan Miraç Ayyıldız'ın 63'üncü dakikada kaydettiği golle skoru 2-0'a getirdi.

Ertan Miraç Ayyıldız, 69'uncu dakikada kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti.

Karşılaşmanın skorunu 75'inci dakikada Berk Saraç’ın attığı gol belirledi. Sarayköyspor’un 4-0 kazandığı maçın ardından taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da, maç sonunda futbolcular ve teknik heyeti kutladı. Sarayköyspor'un sahasında önemli galibiyet elde ettiğini söyleyen Özbaş, "Takımımız bize çok güzel bir karşılaşma izletti. Farklı bir skorla kazanarak bizleri mutlu etti. Her hafta üzerine koyan bir takımımız var. Tribünlerde destek veren taraftarımıza, sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.