Sarayköylüler’den Başkan Özbaş’a övgü – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköylüler’den Başkan Özbaş’a övgü

Sarayköylüler’den Başkan Özbaş’a övgü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Şubat 2024 Perşembe - 13:11Güncelleme: 1 Şubat 2024 Perşembe - 13:12
Sarayköylüler’den Başkan Özbaş’a övgü

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın sömestir tatiline binlerce öğrenci için düzenlediği etkinlikler beğeni topladı. Öğrenciler mutluluklarını dile getirirken, veliler sosyal ve kültürel aktivitelerden övgüyle söz etti.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçedeki öğrenciler için sömestir tatilinde farklı etkinlikler düzenleyerek, onların hem dinlenmelerini hem keyifli zamanlar geçirmelerini sağlıyor. Öğrenciler, gösterime sunulan Mutluyuz, Nefes: Yer Eksi İki ve Rafadan Tayfa: Hayrimatör filmlerini ücretsiz izleme imkânı buldu. 4 Şubat’a kadar devam edecek sinema etkinliğine çevre ilçelerden de talep yoğun oldu.

 

YÜZME ETKİNLİĞİ

Ayrıca Sarayköy’de yeni hizmete giren kapalı yüzme havuzunda ilçe merkezi dışındaki mahallelerde yaşayan öğrenciler için yüzme etkinliği düzenlendi. Öğrenciler, Sarayköy Belediyesi tarafından evlerinden alınarak kapalı yüzme havuzuna getirildi. Antrenörler eşliğinde ilk kez havuza girmenin keyfini yaşayan öğrenciler yüzme öğrenmeye teşvik edildi.

ESKİŞEHİR’E MORAL GEZİSİ

Üniversiteye hazırlanan gençlere yönelik de moral ve motivasyon düzenlendi. Eskişehir’e giden gençler, ilin tarihi ve kültürel değerlerini yerinde görme imkanı buldu.

NE DEDİLER?

Sarayköy Belediyesinin sosyal ve kültürel etkinlikleriyle ilgili öğrenciler ile veliler şu değerlendirmelerde bulundu:

Murat Erhan: Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş çok sağ olsun. Başkanımız sayesinde çocuklarımızı kurstan kursa yetiştirmeye çalışıyoruz. 1997 yılından bu yana Sarayköy’deyim. Koskoca Sarayköy’de etkinlik yapacak bir şey yoktu. Çoluk çocuk sinema için Denizli’ye giderdik. Yer bulma imkânı da olmuyordu. Şimdi ayağımızın dibine gelmiş. Başkanıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.

Şeyma Gürbüz: Buldan’da yaşıyorum. Sinema etkinliğini sosyal medyadan duyarak geldik. Normalde Sarayköy’deki çocuklarımız için geçerliymiş. Bizi misafir olarak kabul ettiler, kırmadılar. Çok teşekkür ederiz. Belediye Başkanı Ahmet Bey’in etkinliklerini takip ediyorum. Etkinlikleriniz çok hoşuma gidiyor. Çok güzel çalışmaları var, tebrik ederim.

Funda Özdemir: Sömestir hediyesini çok beğendik. Başkanımız 15 tatillerde, ara tatillerde çocuklarımızı hiç yalnız bırakmıyor. Bizi çok mutlu ediyor. Sarayköyümüz Başkanımız ile birlikte ilerlemeye, gelişmeye başladı. Burası için çalışıyor. Mutluyuz, seviyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda da bu şekilde devam ederiz.

Bünyamin Kurt: 20 yıldır Sarayköy’de yaşıyorum. Başkanımızdan, sosyal etkinliklerden çok memnunuz. Geleceğin daha iyi ve parlak olması için gençlerimize yatırım yapmamız gerekiyor. Başkanımızda bunu çok güzel bir şekilde yapıyor. Hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Durmuş Akgün: Sığma Mahallesi’nde oturuyorum. Sarayköy’de sinemanın olması çok güzel. Çocuklar içinde bizim içinde eğlenceli. Çocuklar hevesleniyor.Hem eğleniyorlar hem de yarı tatil sonrası okullarına motive oluyorlar. Başkanımızda sağ olsun çocuklarla da büyüklerle de ilgileniyor.

Şükran Naz Doğru: Sinemanın Sarayköy’e gelmesi çok güzel. Ben çok mutlu oldum. 15 tatilimizi verimli geçiriyoruz. İki tane sinema etkinliği var. Hem minik arkadaşlarımız için hem de biz lise öğrencileri için. Gerçekten çok güzel. Ulaşım açısından çok rahat oldu. Köylerden gelen daha hiç sinemaya gitmemiş arkadaşlarımız için de çok güzel bir aktivite, ben çok mutluyum.

Kübra Karakoç: Film seçimi olarak da gayet güzel bir seçim olmuş. Arkadaşlarımla geldik izledik. Diğer ilçelere oranla baktığımızda ilk defa sinemaya gidenler için güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Tatilimiz çok güzel geçiyor.