Sarayköylüler spor kompleksini çok beğendi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköylüler spor kompleksini çok beğendi

Sarayköylüler spor kompleksini çok beğendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Ocak 2024 Cumartesi - 13:40Güncelleme: 13 Ocak 2024 Cumartesi - 13:40
Sarayköylüler spor kompleksini çok beğendi

Sarayköy’ün görünümüne yeni bir prestij katan spor kompleksi, ilçe halkının beğenisini topladı. Vatandaşlar, spor tesisinin Sarayköy’e çok yakıştığını belirtti.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın söz verdiği vizyon projelerinden birisi olan Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açılmasından bu yana vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Gençlik ve Spor Bakanlığının 30 milyon liralık desteği, Sarayköy Belediyesinin 20 milyon liralık ödeneğiyle toplamda 50 milyon liraya mal olan spor kompleksi yüzlerce kursiyere hizmet vermeye başladı.

Bünyesinde kapalı yüzme havuzu, spor salonu, güreş, pilates, fitness salonu, kafeterya, tenis kortu, basketbol sahası, amfi tiyatro, çocuk oyun alanları ve park alanlarının bulunduğu spor kompleksi çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlar tarafından da ziyaret ediliyor.

Her yaş grubunun yararlanabildiği spor kompelksi için vatandaşlar, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür etti. Vatandaşların tesisle ilgili değerlendirmeleri şöyle:

Ayşegül Ataş: Sarayköy’e yakışır bir kompleks olmuş. Bizim ve çocuklarımızın böyle şeylere ihtiyacı vardı. Çok güzel olmuş. Ben de yüzme kursuna yazıldım. Oğlum da iki haftadır geliyor. Gayet memnunuz. Daha önceden Sarayköy’de böyle bir kompleksin yapılacağını tahmin bile edemezdim. Başkanımız sağ olsun Sarayköy’e her türlü aktiviteyi getiriyor. Kompleksimizi de yaptı. Kendisine çok teşekkür ederim.

Elif Gümen: Ben şehir dışından geldim ama sık sık gelip, gidiyorum. Spor kompleksinizi muhteşem buldum. Bir ilçede böyle bir tesisin olması muhteşem bir şey. Belediye Başkanı’nı gerçekten tebrik ediyorum. Yatan belediye başkanlarından değil demek ki; çalışıyor.

Ömer Diler: Çocukluğum burada geçti. Bataklık ve mezbahane olan bir bölgeyi değerlendirerek böylesi güzel bir kompleksin yapılması harika olmuş. Ben bayıldım doğrusu. Yüzme kursuna torunumu getirdim. O kurstayken içeriyi gezdim. Sadece kapalı havuzu değil tenis, basketbol, voleybol tesisleri, oturma alanları, kapalı spor alanlarıyla mükemmel olmuş. Çalışanları da çok iyi, hijyenik bir yer. Sarayköy’e çok yakışmış. Yapanların emeğine sağlık.

Mürüvvet Gülmez: Kızım ve ben kurslara geliyoruz. Her şey çok güzel gidiyor. Çok memnunum. Başkanımız çok iyi yapıyor bu işi. İnşallah daha da uzun süreler devam eder. Tesis çok güzel. Sular sıcak mis gibi. Her zaman olmayacak şeyler. Bence mükemmel. Başkanımızın bu işe el atması benim için müthiş, Sarayköy halkı için daha güzel olduğunu düşünüyorum. Çünkü her yerde bulunmaz. Ben çok memnunum Allah razı olsun kendisinden.

Nimet Özen: 12 yaşında oğlum var. Onun için buraya geldik. Dört gözle beklediğimiz bir kurstu. Çok iyi oldu. Oğlumun rahatsızlığı vardı. Yüzmeye gitmese gerekiyordu. Maalesef köyde oturduğumuz için parayla bile gönderemiyoruz. Köyde oturmamız, araçların gelmemesi, çocuğun evden almamalı büyük bir sıkıntıydı. İnşallah burada hem rahatsızlığımız geçecek hem de çocuk için çok güzel bir aktivite oldu. İnşallah daha güzelleri de olacak. Tesis çok güzel olmuş. Ben çok beğendim. Beğenmeyen kimsenin olacağını düşünmüyorum. Sarayköyümüz çok güzel bir yere geldi. İnşallah, Ahmet Başkanımızla daha güzel yerlere geleceğiz.

Halit Ekiz: Çok güzel olmuş. Özellikle ilk açıldığını duyduğum zaman ‘Kış nasıl olacak’ diye düşünürken sonra gördüm ki; kapalı bir alan ve sıcak su imkânı da var. Bir veli olarak içim rahatladı. Spor kompleksi bir bütün haliyle harika olmuş. Büyük bir alana sahip. Aynı zamanda içinde birçok komplekste yer alıyor. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Çok güzel olmuş. İlçemize hayırlı olsun.

Gülden Akdağ: Sarayköyümüzün ihtiyacı olan ve hayal bile edilemeyen bir şey yapıldı. Çok memnunuz, Başkanımıza teşekkür ederiz. Kızımın sağ tarafı felçli. Biraz aktiviteye katılsın diye getirdim. Her şeyden kopmuştu. Burada kendine geldi. Buraya geleceğim, koşacağım diye çabalıyor.