Sarayköylü özel çocuklar için kurs programı hazırlandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköylü özel çocuklar için kurs programı...

Sarayköylü özel çocuklar için kurs programı hazırlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Haziran 2021 Cuma - 10:30Güncelleme: 25 Haziran 2021 Cuma - 18:53
Sarayköylü özel çocuklar için kurs programı hazırlandı

Sarayköy’de, İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Sarayköy Belediyesi iş birliği ile uygulanacak “telafide ben de varım” kurs programlarında özel çocuklar ve aileleri de unutulmadı. Çocuklar ve aileleri için kurs programı hazırlandı.

Sarayköy Halk Eğitim Merkezi ve Sarayköy Belediyesi işbirliği ile 5 Temmuz ve 31 Ağustos tarihlerinde açılması planlanan “telafide ben de varım” kurs programları için, 2 Temmuz tarihine kadar Halk Eğitim Merkezinde kayıt yaptırılabilecek. Kurs programında yetişkinler ve öğrencilerin yanı sıra özel çocuklarda düşünüldü.

YETİŞKİNLER İÇİN DOLU BİR PROGRAM

Yetişkinler için badminton, bilek güreşi, evde basit onarımlar, geleneksel oyunlar ve zeka oyunları, koşarak oryantirik, sağlıklı beslenme ve Türk halk oyunları kursları açılacak. Ayrıca Dede Korkut, mesnevi, Yunus Emre divanı, safahat okumaları etkinliklerine yer verilecek.

ÖĞRENCİLER İÇİN TELAFİ KURSLARI

Öğrenciler için akademik oyunlarla oyun temelli matematik eğitim, badminton, dart başlangıç düzeyi, Kuran-ı Kerim okuma, matematiksel yetkinlik ile fen ve teknolojideki temel yetkinlikler kursu ve Türk halk oyunları kursları verilecek.

ÖZEL ÇOCUKLARA VE AİLELERİNE KURS

Kurslarda özel çocuklar ve aileleri de unutulmadı. Hafif düzeyde otizm engeli olan bireyler için beden eğitimi kursu açılacak. Özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin ailelerine yönelik kurslara yer verilecek.

"Bu Yaz Kursa Gitmeyen Kalmasın" sloganıyla kurslara katılım çağrısı yapan Sarayköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Kaya, “ Vatandaşlarımızın hem ekonomik kazanım sağlamaları hem de boş zamanlarını değerlendirmeleri için buradayız. Vatandaşlarımızı gözlemleyerek, değerlendirdiğimiz eksiklikler ve talepler doğrultusunda kurslarımızı açıyoruz. Coronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştireceğimiz kurslarımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.