Sarayköylü öğrenciler Eskişehir’i gezdi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköylü öğrenciler Eskişehir’i gezdi

Sarayköylü öğrenciler Eskişehir’i gezdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ocak 2024 Salı - 11:25Güncelleme: 30 Ocak 2024 Salı - 11:25
Sarayköylü öğrenciler Eskişehir’i gezdi

Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için Eskişehir gezisi düzenlendi. Öğrenciler, Eskişehir’in tarihi ve kültürel güzelliklerini yerinde görme imkanı buldu.

Sarayköy Belediyesince hayata geçirilen Sosyal Etkinlik Merkezinde ilkokul 3. sınıftan lise son sınıfa kadar tüm öğrenciler ücretsiz etüt yapabiliyor.

Mezun grupların da üniversite sınavına hazırlandığı merkezde eğitim alan öğrencilerin morallerini yüksek tutmak için Eskişehir’e gezi düzenlendi. Geziye katılan öğrenciler, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve veliler tarafından uğurlandı.

Günü birlik gerçekleştirilen gezide öğrenciler Eskişehir'in tarihi, kültürel ve turizm noktalarını rehber eşliğinde gezerek yerinde görme imkanı buldu. Keyifli bir gezi geçiren öğrenciler Özbaş'a teşekkür etti.

Eğitimin destekçisi olmaya yeni projeler üretmeye devam edeceklerini belirten Özbaş, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin emrindeyiz. Onların en iyi eğitimi almaları, hayallerine ulaşmada destekçi olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin önünde bir üniversite sınavı var ve stresli olduklarının farkındayız. Düzenlediğimiz tarihi ve kültürel gezi ile eğlenmeleri ve streslerinden bir nebzede olsa kurtulmalarını amaçlıyoruz. Gezi sonrası daha güçlü ve motivasyon ile en iyi şekilde derslerine konsantre olacaklarına inanıyoruz” dedi.