Sarayköy’de yaz spor okulları açıldı – D20Haber
29.05.2024, Çarşamba
15 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköy’de yaz spor okulları açıldı

Sarayköy’de yaz spor okulları açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Temmuz 2017 Pazartesi - 15:54Güncelleme: 3 Temmuz 2017 Pazartesi - 15:54
Sarayköy’de yaz spor okulları açıldı

Sarayköy’de, “Tatiline Hareket Kat” sloganıyla yaz spor okulları açıldı. Sarayköy Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen yaz spor okullarına çeşitli yaş gruplarından bin 400 öğrenci katılıyor.

Sarayköy Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle “Tatiline Hareket Kat” sloganıyla düzenlenen yaz spor okulları Belediye Havuz Tesisleri’nde düzenlenen tören ile açıldı. Yaz Okulları açış törenine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bülent Akhan, İlçe Gençlik Spor Müdürü Durmuş Cansever, öğrenciler ve velileri katıldı.

“ÇOCUKLARIMIZI SEVİYORUZ”

Öğrencilerden 13 branşta açılan kurslarla yaz tatili dönemini iyi değerlendirmelerini isteyen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Fiziksel ve zihinsel gelişime destek olması için açtığımız okullarımızda bine yakın çocuğumuzu eğiteceğiz. Sarayköyspor Kulübümüzün ve diğer Türkiye’deki kulüplerimizin alt yapılarına buralardan değerli, güzel sporcularımızı yetiştirebilirsek ne mutlu bize. Biz çocuklarımızı seviyoruz” dedi.

Haberin DevamıReklam




VELİLERDEN DESTEK İSTEDİ

Velilere çocukların düzenli olarak kurslara katılmaları için destek çağrısı yapan Özbaş, “Burada istikrar önemli. Çocukların bir gün gelip bir gün gelmemesi kursların devamında, istikrarında ve başarısında sıkıntı yaratabilir. Katılımın sağlanmasında velilerimize ihtiyacımız var. Çocuklarımızın güzel bir yurtta ve iyi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak yetişmeleri için onlara en iyi katkıyı sağlayacağız. Öğrencilerimizin kış ve bahar aylarında milli eğitimimizin okullarında öğrendiği bilgileri bizlerde spor kursları ile destekleyerek güzel vatanımıza, güzel devletimize, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ne güzel bir yurttaş olmanız için her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

13 BRANŞ, 13 ANTRENÖR

Atletizm, cimnastik, karate, basketbol, pilates, voleybol, badminton, güreş, hentbol, kız futsal, tenis, yüzme ve futbol branşlarında eğitimlerin verileceği yaz spor okullarında, 13 antrenör görev yapacak.

Bu arada, törende yaz spor okullarına kayıt olan bin 400 öğrenciye kıyafet dağıtıldı. Ayrıca vatandaşlara karlı şurup ikram edildi.