Sarayköy’de pedallar Cumhuriyet için çevrildi – D20Haber
30.06.2024, Pazar
22 °C / 37 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköy’de pedallar Cumhuriyet için çevrildi

Sarayköy’de pedallar Cumhuriyet için çevrildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ekim 2021 Perşembe - 16:53Güncelleme: 28 Ekim 2021 Perşembe - 16:53
Sarayköy’de pedallar Cumhuriyet için çevrildi

Cumhuriyet’in 98’inci yıldönümünde Sarayköy’de “Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu” düzenlendi. Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da bisiklet sürerek cadde ve sokaklarda bulunan vatandaşların bayramını kutladı.

Sarayköy’de Cumhuriyet’in 98’inci yıl kutlamaları başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na Kaymakam Celalettin Cantürk ve Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından çelenkler konuldu. Tören, saygı duşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle son buldu. 

Törenin ardından Sarayköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu” gerçekleştirildi. Bisiklet turunda Türkiye yazılı formasıyla Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Mehmet Hanifi Esmer, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.

Haberin DevamıReklam




Kaymakamlık binası önünden start verilen bisiklet turu; Hükümet Caddesi, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Caddesi, Atatürk Bulvarı, 24 Mayıs Caddesi, Sakarya Caddesi, Hayrettin Türkölmez sokak ve Cumhuriyet Caddesi’nde devam etti.  Özbaş, cadde ve sokaklarda bulunan vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Cumhuriyet Bayramı bisiklet turu Sarayköy Belediyesi önünde sona erdi.