Sarayköy’de Aleyna Tilki ve Emre Aydın’lı festival – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköy’de Aleyna Tilki ve Emre Aydın’lı...

Sarayköy’de Aleyna Tilki ve Emre Aydın’lı festival

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Mayıs 2017 Cuma - 18:37Güncelleme: 12 Mayıs 2017 Cuma - 18:37
Sarayköy’de Aleyna Tilki ve Emre Aydın’lı festival

Sarayköy 13. Tarım ve Kültür Festivali, Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak kurtuluş meşalesini yaktığı tarih olan 19 Mayıs’ta start alacak. Zengin bir programı içeren festivalde, pop müziği sanatçıları Aleyna Tilki ve Emre Aydın sahne alacak.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında, 19-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 13. Tarım ve Kültür Festivali’nin programıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Özbaş, Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gün olan 19 Mayıs’ta başlayacak festivalin ilk gününde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, milli mücadele kahramanları ve tüm şehitler için mevlit okutulacağını, sanat, kültür ve spor faaliyetleri düzenleneceğini, 5 milyon 300 bin liraya mal olacak Sarayköy Kültür Merkezi’nin temelinin atılacağını söyledi.

Festivalin 20 Mayıs Cumartesi günkü programında “En Güzel Koç”, “En İyi Papaz Eriği” ve “En Güzel Buzağı” yarışmalarının yapılacağını açıklayan Özbaş, akşam ise Eda İpek konseri düzenleneceğini ifade etti.

Festivalin son gününün ise Anzak mevkisindeki alanda gerçekleştirilecek off road yarışmasıyla başlayacağını kaydeden Özbaş, akşam da açık pazaryerinde pop müziği sanatçıları Aleyna Tilki ve Emre Aydın’ın konser vereceğini söyledi.

Festivale tüm Denizlililer ve Sarayköylüleri davet eden Başkan Özbaş, Sarayköy’ün milli mücadeleye katılışının 98’inci yıldönümü kutlamalarının da 24 Mayıs’ta yapılacağını sözlerine ekledi.