Sarayköy’de 100. yıl spor etkinlikleri – D20Haber
07.05.2024, Salı
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköy’de 100. yıl spor etkinlikleri

Sarayköy’de 100. yıl spor etkinlikleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ekim 2023 Çarşamba - 18:32Güncelleme: 25 Ekim 2023 Çarşamba - 18:35
Sarayköy’de 100. yıl spor etkinlikleri

Sarayköy Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde “100. Yıl Spor Etkinlikleri” programı gerçekleştirildi.

Sarayköy’de Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Sarayköy Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde spor etkinlikleri düzenlendi. Etkinliğe Sarayköy Kaymakamı Celalettin Cantürk, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Hanifi Esmer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, meclis üyeleri, antrenörler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Ayak tenisi, masa tenisi, bilek güreşi, masa körlink ve tenis sporları istasyonlarının kurulduğu etkinlik, Atatürk Parkı’nda gerçekleştirildi. Gençlerin yanı sıra protokol üyeleri ve yetişkinlerde spor istasyonlarında oynadı.

Spor aktivitelerin ardından güreş takımı gösterilerini sunarken, Sarayköy Spor Halk Oyunu Topluluğu ise zeybek oynadı. Daha sonra 3x3 basketbol, dart, 100. yıl koşusu ve atletizmde dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Programda konuşan Özbaş, Atatürk’ün kurduğu yolda ilelebet yürüyeceklerini söyledi. Özbaş, şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle bizlere bu cennet vatanı armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş gazilerimizi şükranla, minnetle anıyorum. Onların çıktıkları yolda, bizde onların takipçisi olarak büyük devletimizi, güzel yurdumuzu muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için var gücümüzle çalışacağımıza ant içiyoruz. Gençliğimizin yürüdüğümüz yolda ülkemizi en yüksek yerlere çıkartacağına da eminiz. Bizler de Sarayköy Belediyesi olarak üstümüze düşen tüm görevleri yerine getirmek adına projelerimizi gençlerimizin daha iyi yürümeleri, daha iyi koşmaları; eğitimde, kültürde, sporda, sanatta en iyi yerlerde olmaları için üretiyoruz. Sarayköylüler olarak ‘Yapacaksak en iyisini yapacağız, çıkacaksak en yukarıya çıkacağız’ şiarıyla bugünlere geldik. Bizler Atatürk'ün kurduğu yolda ilelebet yürüyeceğiz.”