Gerali Mahallesi’nde 7 bin metrekare alana beton kilit parke taşı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Gerali Mahallesi’nde 7 bin metrekare alana...

Gerali Mahallesi’nde 7 bin metrekare alana beton kilit parke taşı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Eylül 2023 Cuma - 09:56Güncelleme: 29 Eylül 2023 Cuma - 10:08
Gerali Mahallesi’nde 7 bin metrekare alana beton kilit parke taşı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Gerali Mahallesi’nde 7 bin metrekare alana beton kilit parke taşı döşendiğini dile getirerek, “Kırsal mahallelerimizde de ciddi oranda kilitli parke taşı döşeme çalışması yaptık. Bu konudaki ihtiyaçlar günden güne azalıyor” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Sarayköy Belediyesi işbirliği ile ilçede beton kilit parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki çalışmaların büyük bölümü tamamlandığı belirtilirken, mahallelerdeki yerleşkenin genişlemesiyle oluşan yeni sokaklarda döşeme çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da, toprak yolların daha güvenli hale gelmesi amacıyla çalışmaların sürdüğünü, mevcut yollarda ise bakım ve onarımın ihmal edilmediğini dile getirdi.

Sarayköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Köprübaşı ve Duacılı Mahallelerinde taş döşeme çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Özbaş, 7.000 m²’lik alanda çalışmaların sona erdiği Gerali Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulundu.

Çalışmalarla ilgili bilgi alan Özbaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Göreve geldiğimiz günden bu yana Denizli Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle ilçemizin altyapısını tamamen değiştirdik. Üstyapı çalışmalarını da ilçemize yakışır şekilde düzenlemesini yapıyoruz. Kırsal mahallelerimizde de ciddi oranda kilitli parke taşı döşeme çalışması yaptık. Bu konudaki ihtiyaçlar günden güne azalıyor. Yerleşimin genişlemesiyle oluşan yeni sokak ve caddeler ile bakım onarım çalışmalarımızda ihtiyaç duyulan alanlarımızda taş döşeme çalışmalarımıza devam ediyoruz. İsteğimiz hemşehrilerimizi konforlu ve güvenli yollara, ilçemizi de modern görünüme kavuşturmak. Bizleri bu değerli hizmette yalnız bırakmayarak destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, emekleriyle ilçemize güzellikler katan kıymetli mesai arkadaşlarıma ve sabırlarıyla bizlerin yanında olan değerlihemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum”