Sarayköy Belediyesinden eğitime destek – D20Haber
10.05.2025, Cumartesi
18 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköy Belediyesinden eğitime destek

Sarayköy Belediyesinden eğitime destek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Eylül 2023 Cuma - 10:38Güncelleme: 22 Eylül 2023 Cuma - 10:38
Sarayköy Belediyesinden eğitime destek

Sarayköy Belediyesi, Sosyal Etkinlik Merkezindeki faaliyetlerin yanı sıra okullara yönelik sağladığı katkılarla eğitime destek veriyor.

Sarayköy Belediyesinin hizmete sunduğu Sosyal Etkinlik Merkezi, öğrencilere ücretsiz eğitim desteğini sürdürüyor. Uzman öğretmenler tarafından verilen eğitimler çocukların geleceğine pozitif katkılar sağlarken, ücretsiz olması da ailelerinin bütçelerini rahatlatıyor.

 

Eğitim kurumlarının ihtiyaçlarının karşılanmasında da devreye giren Sarayköy Belediyesi, yaz tatilinde ilçedeki eğitim kurumlarının fiziki koşullarının iyileştirilmesi için tamir, bakım ve onarım desteğinde bulundu.

Gereksinim duyulan okullarda iç-dış cephe boyama çalışmaları yapan belediye ekipleri, bahçe peyzajı, ağaçlandırma, kapı, pencere onarımı gibi faaliyetler yürüterek okulların fiziki koşullarını iyileştirdi.

Haberin DevamıReklam




Bu arada, yeni eğitim – öğretim yılının başlamasıyla birlikte Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, okul ziyaretleri de gerçekleştiriyor. İlçedeki tüm okullara destek verdiklerini ve ihtiyaç duyulan noktalarda eğitim seviyesini daha ileri seviyeye yükseltmek için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Özbaş, şunları kaydetti:

“Bir belediyenin yapması gereken çalışmalarının yanında eğitim katkılarının da öncelikli hizmetlerden birisi olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımızı geleceğimize hazırlayan öğretmenlerimizin günümüz şartlarına uygun okullarımızda eğitim vermeleri için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her şey bir şekilde yapılabilir ancak çocuklarımızın zamanını kaçırmamamız gerekiyor. Geri gelmeyecek tek şey zaman. Bu yüzden öğrencilerimizin dikkatini toplayacağı, motivasyon sağlayacağı alanlar oluşturmak bizim öncelikli görevimiz. 2014 yılından bu yana çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İhtiyaç olduğu her an öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin yanındayız.”