Sarayköy Belediyesi, öğrencileri Çanakkale gezisine yolladı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköy Belediyesi, öğrencileri Çanakkale gezisine yolladı

Sarayköy Belediyesi, öğrencileri Çanakkale gezisine yolladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Haziran 2023 Perşembe - 12:59Güncelleme: 22 Haziran 2023 Perşembe - 12:59
Sarayköy Belediyesi, öğrencileri Çanakkale gezisine yolladı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde ortaya koydukları performans ile beğeni toplayan öğrencilere verdiği Çanakkale gezisi sözünü yerine getirdi.

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliklerinde gösteri sunan ve Çanakkale ruhunu yaşatan öğrenciler, izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Beğeni toplayan gösterinin ardından öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Çanakkale gezisi sözünü vermişti.

Sözünü yerine getiren Başkan Özbaş, programda yer alan öğrenciler ile öğretmenleri Çanakkale’ye uğurladı. Öğrenciler, öğretmenlerinin gözetiminde Türk tarihinin dönüm noktası olan, kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale’yi rehber eşliğinde gezdi.

Çanakkale Şehitler Abidesi önünde İstiklal Marşı’nı okuyan öğretmen ve öğrenciler, orada bulunan diğer misafirler tarafından alkışlandı.

Çanakkale’den çok etkilendiklerini belirten öğrenciler, gezi için Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür etti.

Özbaş, geziyle ilgili açıklamasında “Gençlerimiz ve öğretmenlerimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde sahneledikleri performans ile bizlere duygusal anlar yaşatmıştı. Sahnede Çanakkale'nin manevi ruhunu bizlere yansıtan öğrencilerimize Çanakkale Gezisi sözü vermiştik. Sözümüzü yerine getirdik. Sarayköy'de bizlere Çanakkale'nin manevi ruhunu yaşatan öğrencilerimizi destanın yazıldığı Çanakkale'ye uğurladık. Orada rehber eşliğinde şehitlikleri, kara ve denizdeki savaş noktalarını ziyaret ettiler” dedi.