Sarayköy Belediyesi, muharrem ayı iftar yemeği geleneğini sürdürüyor. Geçen yıl pandemi nedeniyle düzenlenemeyen iftar yemeğinin bu yıl 7’ncisi yapıldı. Atatürk Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan ve ilçede ikamet eden Alevi vatandaşlar katıldı.
İftar yemeği programında konuşan Özbaş, “Acımız bir, sevincimiz bir. Ben 8 yıl içerisinde hizmetkarınız olarak bu görevi yapmaya çalışıyorum. Mahallemize hizmet vermeye, vatandaşlarımızın dertleriyle dertleşmek, onların sorunlarını çözmek adına elimden gelen gayretleri gösteriyorum. Mahalle sakinlerimizin ve muhtarlarımızın destekleriyle hep beraber sorunları çözmeye çalışıyoruz. Sizler talep ettikçe, sorunlarınızı çözmek adına bu kardeşiniz görevde olduğu sürece hiç merak etmeyin tüm mahallelerimizin emrinde, hizmetinde olmaya devam edeceğim. Sizin acınız benim acımdır, sizin sevinciniz benim sevincimdir” dedi.
“GÖRÜNDÜĞÜMÜZÜ HİSSETTİRDİ”
Aleviler adına söz alan Güney Kalkan ise, “Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş, alevi topluluğuna karşı çok duyarlı davrandı. Allah razı olsun. Bizim var olduğumuzu, göründüğümüzü hissettirdi. Oruç açma yemeğimizi verdi. Sayın başkanımız geleneksel hale getirdi. Allah razı olsun ondan” dedi.