Sarayköy Belediye Meclisi üyelerine plaket verildi – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköy Belediye Meclisi üyelerine plaket verildi

Sarayköy Belediye Meclisi üyelerine plaket verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Mart 2024 Cuma - 20:54Güncelleme: 1 Mart 2024 Cuma - 21:13
Sarayköy Belediye Meclisi üyelerine plaket verildi

Sarayköy Belediye Meclisi, 2019-2024 döneminin son olağan toplantısını yaptı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, toplantıda meclis üyelerine plaket verdi.

Sarayköy Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın başkanlığındaki toplantıda gündemde yer alan maddeler görüşüldü.

Toplantıda konuşan Özbaş, görev yaptıkları dönemde meclis üyeleriyle Sarayköy için önemli kararlara imza attıklarını ifade etti. Özbaş, şunları söyledi:

“Belediye meclisimizin son toplantısı benim içinde duygu dolu bir toplantı oldu. Beş yıl iyisiyle, kötüsüyle, zoruyla, kolayıyla, başarılarıyla dolu dolu geçti. Hamdolsun hep birlikte kardeşlik çerçevesinde, barış, hoşgörü içerisinde, fikirlerimizi özgürce ifade edebildiğimiz bir 5 yıl oldu. Güzel hizmetler yaptık. Meclisimizin çalışma döneminde yaptığı hizmetlerle belediyemiz ilçemize, yeni eserler kazandırdı. Daha da ilerledik. Sarayköyümüz birçok ilçeden öne geçen projeleri kazandı. 10 yıl ve 5 yıl öncesine baktığımızda farklı şehirlerdeki ve ilçelerdeki çalışmaları, hizmetleri konuşan bir Sarayköy’den, aldığı hizmetlerle adından bahsedilen konuşulan bir Sarayköy oldu. Allah’a hamdolsun. Burada 32 bin hemşehrimiz dahil, belediye meclis üyemizden, çalışma arkadaşlarımıza kadar hepimizin emeği var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Konuşmaların ardından Özbaş, meclis üyelerine plaketlerini verdi, toplu hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.