Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan ortak akıl vurgusu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan...

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan ortak akıl vurgusu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Şubat 2024 Cuma - 16:33Güncelleme: 16 Şubat 2024 Cuma - 16:33
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan ortak akıl vurgusu

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, sanayi sitesine giderek esnafla bir araya geldi. Özbaş, “İlçemize yakışır hizmetleri ortak akıl ve el birliğiyle birlikte gerçekleştiriyoruz” dedi.

Göreve geldiği 2014 yılından bu yana halkla iç içe olmaya özen gösteren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek talepleri dinliyor.

Bu kapsamda Özbaş, ilçedeki sanayi sitesini ziyaret etti. Esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Özbaş’ın sık sık gerçekleştirdiği ziyaretler ve talepleri birebir dinlemesi takdirle karşılandı.

hizmet ve proje çalışmalarında ilçe halkının ve esnafların fikir ve önerilerinin öncelikli olduğunu belirten Özbaş, şunları söyledi:

“ İlçe ekonomimize alın teriyle katkı sunarak ekonomik canlılığın kaynağını oluşturan kıymetli esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizleri her zaman güler yüz ve samimiyetle karşıladıkları için teşekkür ederim. Ziyaretlerimizi her hafta gerçekleştiririz. Çünkü yapacak olduğumuz çalışmalarda vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın fikir ve önerileri bizim için çok önemlidir. Ortak akıl ve el birliğiyle ilçemize yakışır hizmetleri birlikte gerçekleştiriyoruz. İlçemizde taş üzerine taş koyuyorsak birlik ve beraberliğimiz sayesinde. O yüzden bundan sonra çalışmalarımızı birlik içinde gerçekleştireceğiz. Bizlerle keyifli sohbetlerini eksik etmeyen esnaflarımıza ve hemşehrilerimize çok teşekkür ediyor; tüm emekçi kardeşlerime hayırlı işler diliyorum.”