Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan oda yönetimlerine ziyaret – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan...

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan oda yönetimlerine ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Şubat 2024 Salı - 10:39Güncelleme: 27 Şubat 2024 Salı - 10:39
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan oda yönetimlerine ziyaret

Seçim çalışmalarına devam eden Sarayköy’ün AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, oda ve kooperatif yönetimlerini ziyaret etti. Özbaş, yeni dönemde de ilçedeki yatırım ve hizmetleri artırarak sürdüreceklerini söyledi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Özbaş, belediye meclis üyeleriyle birlikte Sarayköy Esnaf ve Sanaatkarlar Odası’nı, Sarayköy Ticaret Odası Başkanlığı'nı, Sarayköy Ziraat Odası ile Sarayköy Esnaf ve SanaatkarlarKredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Oda yönetimleri ile yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalarla ilgili bilgiler paylaşan Özbaş, çiftçi ve esnaflarla sık sık bir araya gelerek, yapılan yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Birlik ve beraberlikle çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Özbaş, konuşmasında şunları söyledi:

“Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ilçemiz ekonomisinin lokomotifi, can damarları esnaf dostlarımızın yanında ve emrinde olmaya devam edeceğiz. Emeği ve alın teriyle ilçemize, şehrimize ve ülkemize büyük değer katan çiftçilerimizin, üreticilerimizin, besicilerimizin destekçisi olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni hizmet dönemimizde de ilçemize yatırım ve hizmetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz.”