Özbaş’tan kadınlara yönelik projeler – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş’tan kadınlara yönelik projeler

Özbaş’tan kadınlara yönelik projeler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Mart 2024 Cumartesi - 08:44Güncelleme: 9 Mart 2024 Cumartesi - 20:36
Özbaş’tan kadınlara yönelik projeler

Sarayköy’ün AK Partili Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir araya geldiği kadınlara yeni dönem projelerine anlattı, kadının ekonomik gücünü ve istihdamını artıracaklarını belirtti. Özbaş’ın açıkladığı projeler beğeni aldı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde eşi Esin Özbaş ile yoğun bir çalışma temposu sergiledi. Güne ilçedeki kadın esnafı ziyaret ederek başlayan Özbaş çifti, hediye ve çiçek takdim etti. Daha sonra belediye çalışanı kadın personel ile bir araya geldi.

KADINLAR MATİNESİNE YOĞUN İLGİ

Akşam saatlerinde ise Sarayköylü kadınlar tarafından çok beğenilen “Kadınlar Matinesi” düzenlendi. Sarayköy Belediyesi Düğün Salonu’ndaki matine büyük ilgi gördü. Yüzlerce kadının katıldığı matinenin açılış bölümünde eşi Esin Özbaş ile birlikte katılan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş alkışlarla karşılandı.

KADIN İŞ GÜCÜNE TAM DESTEK

Eşi ile birlikte misafirlerle tek tek ilgilenen Başkan Özbaş, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı, müjdeli haberler verdi. Özbaş, “Ne iş olursa olsun kadınların elinin değdiği her şeye zarafet de ekleniyor. Bizlerde kadınlarımızın yanında olmaktan, beraber onlarla yürümekten çok mutluyuz. Yeni hizmet dönemimizde kadınlarımızın iş gücünü arttıracak, ev ekonomilerine katkı sunacak ve istihdamlarının sağlanacağı yeni projelerle devam edeceğiz. İlçe ekonomimizin gelişmesi amacıyla kadın girişimcilerimize tam destek vereceğiz. Kadın kooperatifleri ile aile ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacağız. Yöresel ürünler pazarı ve e-Ticaret portalı kuracağız” dedi.

TÜM KADINLARA SİNEMA ÜCRETSİZ

Kadınlar gününün bugün bitmediğini farklı etkinliklerle devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Özbaş, "Bugün matine ile başladığımız Kadınlar Günü etkinliğimizi her sene yaptığımız sinema ettiğimiz ile devam ettireceğiz. Cumartesi ve pazar günü vizyonda olan Emanet filmini için kadınlarımızın bir bileti bizden hediye olacak. Bizler sizlerin desteği ile daha çok işler yapacak, Sarayköy’ü en üstlere çıkaracağız. Kadınlar Gününüz kutlu olsun, iyi ki varsınız” diye konuştu.

Konuşmanın ardından sahneye çıkan sanatçı Emina’nın söylediği şarkılarla kadınlar doyasıya eğlendi. Günün sonunda matineye katılan tüm kadınlara hediye verildi.

Sarayköylü kadınlar, kendilerine özel hazırlanan eğlenceyi çok beğendiklerini belirterek, Özbaş’a teşekkür etti.