![](https://d20haber.com/wp-content/uploads/2024/02/d20haber-denizli-ahmet-netaci-ozbas-saraykoy-ic-3.jpg)
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın adayı olarak üçüncü kez seçilmek için yoğun tempoda çalışıyor. Ziyaret edilmedik mahalle, girilmedik sokak, iş yeri ve ev bırakmamakta kararlı olan Özbaş’ın samimi davranışı da vatandaşlarda karşılık buluyor.
Sarayköylülerin 2014 ve 2019’da kendisini iki kez seçen Sarayköy halkından üçüncü dönem için de yetki ve destek isteyen Özbaş, ziyaretlerini Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Caddesi’nde sürdürdü. Özbaş’ı samimi bir şekilde karşılayan esnaf, “Sadece seçimde değil, her zaman bizimle” diyerek, memnuniyetlerini dile getirdi.
Esnaf ziyaretinde karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Özbaş, talepleri ve isteklerini de sordu. Vatandaşlar Başkan Özbaş’a, “Bir sorun olursa cep telefonundan kolaylıkla sana ulaşabiliyoruz” diyerek yanıt verdi.
![](https://d20haber.com/wp-content/uploads/2024/02/d20haber-denizli-ahmet-netaci-ozbas-saraykoy-ic-2.jpg)
Görev yaptığı sürede başarılı projelere ve hizmetlere imza atan Özbaş, 3. dönemindeki projelerini de vatandaşlarla paylaştı. 10 yıllık süre içerisinde ilçe halkıyla birlikte önemli proje ve hizmetlere imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Özbaş, hedefledikleri yeni projelerini de vatandaşların desteklerine sundu.
![](https://d20haber.com/wp-content/uploads/2024/02/d20haber-denizli-ahmet-netaci-ozbas-saraykoy-ic-1.jpg)