Özbaş: Yeni dönemimizde de ilçemiz hizmetlerle konuşulacak – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş: Yeni dönemimizde de ilçemiz hizmetlerle...

Özbaş: Yeni dönemimizde de ilçemiz hizmetlerle konuşulacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Mart 2024 Perşembe - 11:30Güncelleme: 21 Mart 2024 Perşembe - 11:30
Özbaş: Yeni dönemimizde de ilçemiz hizmetlerle konuşulacak

Sarayköy Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, Karataş ve Tosunlar mahallelerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi Özbaş, “Yeni dönemimizde de ilçemiz hizmetlerle konuşulacak” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde 3’üncü kez AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarını sahada sürdüren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, gittiği her yerde büyük bir coşku ve ilgiyle karşılanıyor.

Sabahın erken saatlerinden başlayarak gece yarısına kadar ziyaretlerini devam ettiren Özbaş’ın son durağı Karataş ve Tosunlar mahalleleri oldu. Özbaş, sokak sokak gezerek yeni dönemde hayata geçirmeyi hedeflediği projelerini anlattı.

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların ilgi ve desteğini hissettiklerini kaydeden Özbaş, “Onların bizlerle birlikte olması 31 Mart’ta yeniden birlikte tarih yazacağımıza işaret ediyor. 2014 yılında ilk kez Belediye Başkan Adayı olduğum zamanlarda yaşadığım o heyecanımı hiç kaybetmedim. 3. kez çıktığımız bu yolda aynı heyecan içerisindeyim. Sarayköy’ü hemşehrilerimizin destekleriyle çok geliştirdik ve büyüttük. Hayallerimiz hala bitmedi. Memleketimiz için hedeflerimiz daha çok büyüdü. Yeni dönemimizde de ilçemiz hizmetlerle konuşulacak, yeniliklerle adından söz ettirecek” dedi.