Özbaş: TOKİ Konutları ilçemize katkı sağlayacak – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş: TOKİ Konutları ilçemize katkı sağlayacak

Özbaş: TOKİ Konutları ilçemize katkı sağlayacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Eylül 2023 Perşembe - 09:21Güncelleme: 14 Eylül 2023 Perşembe - 09:22
Özbaş: TOKİ Konutları ilçemize katkı sağlayacak

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçede temel kazma çalışmaları tamamlanan TOKİ Konutları inşaat alanına giderek incelemede bulundu. Özbaş, yeni yaşam merkezinin ilçeye büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile hayata geçirilen sosyal konut projesi kapsamında Sarayköy’de yapılan ikinci etap TOKİ Konutları için temel kazma çalışmaları tamamlandı.

Çalışmaları yerinde incelemek ve yetkililerden bilgi almak için inşaat alanına giden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yeni yaşam merkezinin ilçeye büyük katkılar sağlayacağını söyledi. Blokların temel çalışmalarının ardından kaba inşaatının hemen başlatılacağı 400 gün içinde ikinci etap TOKİ konutlarının kendisini göstereceğini belirten Özbaş, şöyle konuştu:

“Sarayköyümüzde birinci ve ikinci etap konut yatırımlarında önemli bir mesafe alındı. Hizmet dönemimiz içerisinde tamamlanan ve hak sahiplerimize teslim edilen 410 konutumuzun yanında yeni yapılacak olan 238 dairemiz, çok şükür ki yine bizim hizmet dönemimize nasip oldu. Hedefimiz hemşehrilerimizin mutlu olması ve ilçemizin kazanması. 238 dairemizin yapım aşamasının her anını takip ediyoruz. İnşallah 400 gün içinde dairelerimiz hak sahiplerimizin olacak.Ben yüzlerce ailemizin yüzünü güldüren bu önemli çalışmada başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza, Toplu Konut İdaresi Başkanlığımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve tüm emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”