Özbaş: Sarayköy’e Fizyoterapi Hastanesi kazandıracağız – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş: Sarayköy’e Fizyoterapi Hastanesi kazandıracağız

Özbaş: Sarayköy’e Fizyoterapi Hastanesi kazandıracağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Mart 2024 Cuma - 12:12Güncelleme: 22 Mart 2024 Cuma - 12:13
Özbaş: Sarayköy’e Fizyoterapi Hastanesi kazandıracağız

Sarayköy Belediyesinin AK Parti’li Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, yeni dönemde Fizyoterapi Hastanesi’ni hizmete almayı hedeflediklerini söyledi.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, projelerini açıklamaya devam ediyor.

7’den 70’e her yaştaki vatandaşa sundukları projelerle projelerle yaşam kalitesini yükselttiklerini kaydeden Özbaş, yeni dönem için de iddialı projelerini açıklıyor.

AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak 3’üncü kez vatandaşların desteklerine talip olan Özbaş, Sağlık Bakanlığı iş birliğiyle ilçeye Fizyoterapi Hastanesi kazandırmak istediğini dile getirdi. Özbaş, hayata geçmesi planlanan proje ile Sarayköy’ün sağlık alanında da önemli bir merkez olmasını hedeflediklerini belirtti.

Pamukkale Üniversitesi Sarayköy Meslek Yüksekokulu yanına inşa edilmesi düşünülen Fizyoterapi Hastanesi’nin 100 yataklı olacağını aktaran Özbaş, “Yapılmasını planladığımız bu hastanemizde son teknolojiye sahip fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi bulunacak. Önemli bir sağlık hizmetinin faaliyete gireceği ilçemizde vatandaşlarımızın yaşam kalitesi daha da artacak, ilçemiz hem şehrimizde hem de bölgemizde önemli bir yere sahip olacak. İlçemizi ve hemşehrilerimizi en güzel hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.