Özbaş, şampiyonadan başarılı sonuçlarla dönen güreşçileri ağırladı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş, şampiyonadan başarılı sonuçlarla dönen güreşçileri...

Özbaş, şampiyonadan başarılı sonuçlarla dönen güreşçileri ağırladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Temmuz 2023 Cuma - 17:32Güncelleme: 21 Temmuz 2023 Cuma - 17:32
Özbaş, şampiyonadan başarılı sonuçlarla dönen güreşçileri ağırladı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Şanlıurfa’da düzenlenen Seyit Hışırlı U11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’ndan başarıyla dönen Sarayköy Spor Kulübü Güreş takımı sporcuları ile antrenörlerini ağırladı.

Seyit Hışırlı U11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası 14-16 Temmuz tarihleri arasında Şanlıurfa’da gerçekleştirildi.

Sarayköy Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Orhan Eymen Taşçı Türkiye şampiyonu olurken, kendi klasmanlarında Yusuf İnan Özçalımlı Türkiye 2’ncisi, Harun Çelik Türkiye 2’ncisi, Mehmet Ege Karakaya Türkiye 3’üncüsü oldu. Takım olarak ise topladıkları 80 puan ile U13 takım klasmanında da Türkiye 2’nciliğine uzandılar.

Şampiyona sonrası sporcuları ağırlayan Özbaş, “Geleceğimiz olan gençlerimizin başarıları bizleri gururlandırıyor, çok da mutlu ediyor. Gençlerimiz sayesinde ilçemizin ismi ülkemizde başarıyla anılıyor. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bizler her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Özbaş, antrenörlere ve sporculara hediye vererek tebrik etti. Şampiyonluk kupasını ise belediye binası girişinde bulunan kupa köşesine koydu.