Özbaş: İşyerleri ve düğün salonlarını içerisinde barındıran yeni bir tesis kazandıracağız – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş: İşyerleri ve düğün salonlarını içerisinde...

Özbaş: İşyerleri ve düğün salonlarını içerisinde barındıran yeni bir tesis kazandıracağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Mart 2024 Çarşamba - 10:12Güncelleme: 20 Mart 2024 Çarşamba - 10:13
Özbaş: İşyerleri ve düğün salonlarını içerisinde barındıran yeni bir tesis kazandıracağız

Sarayköy’ün AK Parti’li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, işyerleri ve düğün salonlarını içerisinde barındıran yeni bir tesisi ilçeye kazandırmak istediklerini söyledi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerini açıklamaya devam ediyor. Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu ile vatandaşların takdirini kazanan Başkan Özbaş, Vatandaşlara hayatın her alanında en iyi şekilde hizmet vermek istediklerini dile getirdi.

İşyerleri ve düğün salonlarından oluşan bir komplesi ilçeye kazandıracaklarını duyuran Özbaş, eski itfaiye garajının olduğu alan üzerine inşa edilecek tesis ile birlikte sosyal ve ticari hayata da katkı sağlayacaklarını aktardı.

Tesisin üst katının modern düğün salonları olarak hizmet vereceğini kaydeden Başkan Özbaş, düğün salonlarının, modern mimarisi, geniş ve ferah alanlarıyla davetlilere rahat bir ortam sunacağını vurguladı.

Yeni dönem için müjde niteliğinde birçok projelerinin bulunduğunu belirten Özbaş,"Düğün salonunun içerisinde, gelin odası, bebek bakım odası, mescit, mutfak, giyinme odaları, çocuk oyun alanları ile tuvaletler yer alacak. Ayrıca tesis içerisinde iş yerleri, dışında ise açık otoparkımız da bulunacak. Yeni dönemde inşallah nişan, düğün, sünnet, eğlence gibi etkinliklere hayata geçirmek istediğiniz projemiz ile ev sahipliği yapacağız. Tesis içerisinde bulunacak olan iş yerleri ile esnaflarımıza yer bulmada kolaylık sağlamış olurken hem ilçemizin ekonomisine hem de hemşehrilerimizin istihdam sağlamasına destek vermiş olacağız" dedi.