Özbaş: İlçemize güneş enerji santrali kazandıracağız – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş: İlçemize güneş enerji santrali kazandıracağız

Özbaş: İlçemize güneş enerji santrali kazandıracağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Mart 2024 Salı - 10:28Güncelleme: 26 Mart 2024 Salı - 10:29
Özbaş: İlçemize güneş enerji santrali kazandıracağız

Sarayköy’ün AK Parti’li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, yeni dönemde ilçeye güneş enerji santrali kurmayı hedeflediklerini söyledi.

Yeni dönem için ilçede hayata geçirmeyi planladığı projelerini açıklamaya devam eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yenilenebilir enerji alanında adım atacaklarını dile getirdi.

Yenilenebilir enerji kaynakları oluşturmanın oldukça önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Özbaş, ilçeye Güneş Enerjisi Santrali kazandıracaklarını açıkladı. Özbaş, yeni dönem çalışmaları arasında bulunun vizyon enerji projesiyle vatandaşların enerji giderlerinin ciddi oranda azalmasını hedeflediklerini belirtti.

İlçenin elektrik ihtiyacını çevreci ve ekonomik koşullarda karşılamak için güneş enerji santrali inşa edeceklerini ifade eden Özbaş, vatandaşlara uzun yıllar elektrik enerjisi sağlayacak bu projeyle karbon salınımının da en aza ineceğini dile getirdi. Özbaş, projeyle ilgili şunları söyledi:

“Sarayköyümüze ve vatandaşlarımıza güzel bir gelecek sağlamak adına güzel işlere imza atmak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz ve yeniliklerin peşini bırakmıyoruz. Temiz enerji projesiyle doğa ve çevreyi kirletmeden elektrik enerjisi üreteceğimiz güneş enerjisi santralimizi kıraç bir bölgemize kuracağız. Vatandaşlarımızın enerji giderlerinde büyük tasarruf sağlayacağı bu projemiz ile yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelik önemli bir adım atacağız” dedi.