Özbaş: Çocuklarımıza destekleyici eğitimler vermeye devam edeceğiz – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. SARAYKÖY
  8. /
  9. Özbaş: Çocuklarımıza destekleyici eğitimler vermeye devam...

Özbaş: Çocuklarımıza destekleyici eğitimler vermeye devam edeceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ekim 2023 Salı - 12:16Güncelleme: 3 Ekim 2023 Salı - 12:17
Özbaş: Çocuklarımıza destekleyici eğitimler vermeye devam edeceğiz

Sosyal Etkinlik Merkezi’nin 391 öğrenci ile 2023-2024 eğitim öğretim yılına başladığını dile getiren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Çocuklarımıza ve gençlerimize ihtiyaç duydukları alanlarda destekleyici eğitimler vermeye devam edeceğiz” dedi.

Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde ilk ve ortaokul, 12.sınıf ile mezunlara ücretsiz eğitim desteği verilmeye devam ediyor. Uzman öğretmen kadrosuyla verilen eğitimler yoğun ilgi ile başladı.

Öğrencilerin eğitim desteği almasında velilerin ilk tercih ettiği yerlerden birisi haline gelen eğitim merkezi, 158 ilkokul öğrencisi, 162 öğrenci ortaokul öğrencisi, 12. sınıf grubunda 51 öğrenciye, mezun grubunda ise 20 gence olmak üzere toplamda 391 öğrenciye ücretsiz eğitim vermeye başladı.

Yeni eğitim öğretim yılına başlayan merkezi ziyaret eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eğitim alanında gençleri desteklemeyi sürdüreceklerini dile getirdi. Özbaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Çocuklarımız, geleceğimizin annesi, babası, çalışanı olarak ülkemizi, şehrimizi kalkındıracak. Onlar da gelecek nesillerinin sorumluluğunda olacak. Bugün çocuklarımıza yaptığımız her doğru yatırım hem onların hem de ülkemizin geleceği için önemli kilit taşı görevinde. Bu sebeple Sosyal Etkinlik Merkezimizde sunduğumuz ücretsiz kurslarımızda çocuklarımıza ve gençlerimize ihtiyaç duydukları alanlarda destekleyici eğitimler vermeye devam edeceğiz. Her sene olduğu gibi bu yıl da kayıtlarımız çok ilgi gördü. 391 öğrencimiz ile eğitimlere start verdik. Bizlere güvenen kıymetli velilerimize teşekkür ediyorum. Emanetleri olan sevgili yavrularımızın eğitimlerine en iyi şekilde destek vereceğimizin sözünü veriyorum.”